Setari Cookie-uri

Cum arata aceeasi zi din perspectiva mamei si a copilului?

Dupa ce vei vedea acest filmulet, vei decide ce este cu adevarat in viata. Si te asigur ca vei vedea lucrurile cu alti ochi. Uneori, perceptia nu este neaparat o realitate. 

Aceste lucruri lumesti si epuizante pe care le fac mamele alaturi de copiii lor ar putea fi de fapt lucruri mici care fac, insa, viata magica. Vloggerul Esther Anderson din Story of this life a realizat un filmulet de doar un minut si jumatate pentru a reaminti tuturor ca mamele, indiferent de luptele si haosul prin care trec, vor ramane intotdeauna persoanele cu cel mai frumos suflet pe care le cunoastem.

Clipul se numeste A normal day (O zi normala) in cinstea Zilei Mamei. Cumparaturi de la supermarket, reprize de somn esuate, schimbari de scutece si alte lucruri pe care mamele le fac intr-o zi obisnuita. Cu toate acestea, Esther foloseste aceste exemple pentru demonstra rolul magic al unei mame in viata copilului. Aceeasi zi a fost prezentata atat prin mamei, cat si prin ochii copilului. Uneori, perceptia nu este neaparat o realitate.

Citește și:

Va invitam sa urmariti si voi filmuletul si sa il impartasiti cu toata lumea din viata voastra.

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.