Setari Cookie-uri

6 Frecvente Solfeggio puternice care cresc vibratiile in corpul tau

V-ati gandit vreodata cat de uimitor este faptul ca totul din jurul nostru este in mod fundamental compus din energie care vibreaza la frecvente inalte? Vibratia corespunde, de asemenea, emotiilor.

Nu degeaba mai sunt cunoscute si sub numele de "Sunetul vindecator al lui Dumnezeu"

Sunetul ne inspira, ne inalta, ne ajuta sa comunicam, sa ne exprimam si chiar sa ne vindecam la un nivel profund.

V-ati gandit vreodata cat de uimitor este faptul ca totul din jurul nostru este in mod fundamental compus din energie care vibreaza la frecvente inalte? Vibratia corespunde, de asemenea, emotiilor. Cand ne identificam cu emotii, cum ar fi furia, ura, gelozia, vinovatia, paranoia si auto-respingerea, reducem de fapt vibratia noastra. Pe de alta parte, atunci cand nu mai identificam aceste emotii si nu le vedem decat ca pe o energie care fluctueaza in noi, incepem sa experimentam stari de vibratii inalte cum ar fi iubirea, pacea, recunostinta, creativitatea si implinirea de sine.

Ce sunt frecventele Solfeggio?

Frecventele Solfeggio sunt o serie de 6 tonuri muzicale electromagnetice pe care le foloseau calugarii gregorieni pentru meditatie. Redescoperite in 1974 de Dr Joseph Puleo, se spune ca frecventele Solfeggio penetreaza profund mintea constienta si subconstienta, stimuland vindecarea interioara.

Citește și:

Frecventele Solfeggio sunt:

UT – 396 Hz – transforma durerea in bucurie si vina in iertare;

RE – 417 Hz – elimina negativitatea si blocajele subconstientului;

MI – 528 Hz – stimuleaza dragostea, restabileste echilibrul, repara ADN-ul;

FA – 639 Hz – intareste relatiile cu familia si cu oamenii din jur;

SOL – 741 Hz – curata fizic organismul de toate tipurile de toxine;

LA – 852 Hz – trezeste intuitia si ajuta la revenirea echilibrului spiritual.

Foarte multe persoane spun ca ascultarea acestor tonuri calmeaza, inspira, curata organismul si linisteste sufletul obosit deoarece ne ajuta sa experimentam claritatea si intelegerea problemelor din viata noastra. Altele, care asculta frecventele Solfeggio spun ca reusesc sa scape de durerile de cap, de emotiile reprimate precum mania, care se ridica la suprafata ca raspuns la nepotrivirea vibratiilor. Cu alte cuvinte, aceste frecvente sonore de vindecare pot avea un efect minunat asupra campului de energie al unei persoane. Va invitam sa le ascultati si sa experimentati.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Detelina Petkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.