Iti doresti sa fii fericita, tii cont de foarte multe teorii si reguli si incerci sa urmezi foarte multe sfaturi si exemple ale oamenilor care ti se pare ca sunt cu adevarat impliniti, dar, cu toate acestea, sunt momente in care crezi ca totul este mai dificil de cat pare si te gandesti sa renunti? Sunt foarte multe teorii gresite despre fericire, scrie pickthebrain.com, asa ca este bine sa incerci sa uiti de ele.

Femeia independenta. De ce ii sperie ea pe toti?

Fericirea nu este greu de atins, din acest motiv trebuie sa incepi sa uiti toate acele teorii gresite despre fericire. Greseala cea mai mare pe care o poate face o persoana este aceea de a analiza in profunzime fiecare situatie. Nu este vorba despre actiuni gresite sau corecte, ci doar despre o gandire care te impiedica sa atingi fericirea.

7 teorii gresite despre fericire pe care trebuie sa le uiti

1. Succesul iti aduce fericirea

Este o teorie gresita, pentru ca, surprinzator, succesul nu iti aduce fericirea. Probabil ca ai cunoscut de-a lungul vietii foarte multe persoane care au un job perfect, familie, bani sau multe alte lucruri, dar, cu toate acestea, nu se simteau cu adevarat implinite si fericite.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Africa Studio, Shutterstock

Cum inveti dintr-o despartire dureroasa sa te dezvolti personal
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta