Relatia de cuplu perfecta – cum rezolvi problemele in iubire?

Relatia de cuplu perfecta – cum rezolvi problemele in iubire?

Relatia de cuplu perfecta nu exista. O vedem in seriale. O vedem pe retelele de socializare. Aspiram sa o avem, dar in realitate e un scenariu fara echivalent in realitate!

Toti intram in relatii amoroase cu bagajul nostru emotional. Invatam cum sa functionam in cuplu de la familia de baza. Diferita la ambii parteneri. Si apoi le punem una langa alta si convietuim.

Nu e niciodata usor si tocmai de aceea relatia de cuplu perfecta nu exista. Studiile demonstreaza ca cel mai mult conteaza in economia unei relatii cum repari lucrurile. Cum accepti ca sunteti diferiti. Cum inveti sa gestionezi un conflict. Si cum va impacati dupa o cearta.

De ce e importanta comunicarea

Societatea ne spune ca de indata ce esti intr-un mariaj sau intr-un cuplu, totul se rezolva. Dar cum? Nimeni nu spune ca este vorba de timp si de efort sa iti intelegi partenerul.

Cu siguranta sunteti diferiti, de la preferintele alimentare pana la tabieturile de zi cu zi. Dar nu asta conteaza. Relatia de cuplu perfecta nu are un tipar care sa asigure succesul, ci parteneri care se cunosc, se accepta si sunt dispusi sa se intalneasca la mijloc.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: pink panda, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri