Setari Cookie-uri

Topul celor mai sensibile femei ale zodiacului. Te afli printre ele?

A fi sensibil inseamna sa procesezi lucrurile mai profund, sa fii mai creativa si mai deschisa. Daca iti doresti sa afli mai multe despre femeile sensibile, avem noi un top trei al celor mai emotive zodii. 

Ai avut vreodata zile in care ai simtit ca esti mai sensibila decat de obicei? Sau ca pana si lucrurile mici te coplesesc? Daca esti o persoana foarte sensibila probabil ca simti lucrurile mai intens.

O persoana sensibila poate reactiona puternic la experientele emotionale pe care multi oameni nici nu le baga de seama.

A fi sensibil inseamna sa procesezi lucrurile mai profund, sa fii mai creativa si mai deschisa. Daca iti doresti sa afli mai multe despre femeile sensibile, avem noi un top trei al celor mai emotive zodii.

1. Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni sunt blande si afectuoase.

Destul de indecisa, femeia Gemeni are nevoie de mult timp pentru a lua decizii sau a alege un drum pe care sa mearga in viata. Ea este constienta de toate caile care exista astfel incat trebuie sa analizeze cu mare atentie inainte de a face o schimbare.

De asemenea, femeia Gemeni tinde sa fie mai suparata ori de cate ori ia o decizie gresita. Acest lucru o face sa fie usor coplesita de situatie.

Citește și:

2. Rac

Despre Raci se spune ca sunt persoane foarte emotionale si sensibile. Un Rac va plange la aproape toate filmele romantice.

Femeia Rac este foarte intuitiva si preia cu usurinta emotiile oamenilor din jurul lor. Ea simte lucrurile mult mai intens si are o imaginatie bogata, care o ajuta sa inteleaga mai bine adevarata fericire. Este sentimentala si pune suflet in tot ce face.

3. Fecioara

Femeia Fecioara este extrem de atenta. Ea este intotdeauna constienta de ce se intampla in jurul sau. Cand merge pe strada, ea observa toate mirosurile, sunetele si privirile care o inconjoara.

Este extrem de critica fata de munca ei, motiv pentru care face tot posibilul sa exceleze in proiectele de care se ocupa.

Fiind o persoana sensibila, in momentul in care se indragosteste ajunge sa iubeasca din toata inima si sa isi puna sufletul pe tava.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.