Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate ale actritei Salma Hayek

Recomand cu tarie tuturor femeilor din lume, chiar daca au 71 de ani, sa nu ia niciodata drept sigur faptul ca sunt iubite de catre partener. Trebuie intotdeauna sa flirtezi cu el. Este un sport nemaipomenit.

Salma Hayek este o cunoscuta actrita de origine mexicana care si-a urmat visul si a facut tot posibilul sa ajunga acolo unde isi dorea: la Hollywood. Ea este prima actrita mexicana nominalizata la Preiul Oscar pentru cea mai buna actrita (pentru rolul interpretat in filmul Frida).

Am adunat cele mai frumoase citate ale actritei, unele dintre ele fiind sfaturi si lectii pentru a ne trai viata asa cum ne-o dorim. Daca va plac, nu ezitati sa le impartasiti cu oamenii dragi voua.

1. Important este sa crezi in ceva cu o asa tarie incat sa nu fii niciodata descurajat.

2. Inainte de orice, gandeste-te. Daca faci ceva ca sa incerci sa impresionezi pe cineva, pentru a fi iubit, acceptat sau pentru a atrage atentia cuiva, opreste-te si gandeste-te. Multi oameni sunt atat de preocupati sa-si creeze o imagine, incat se sting in acest proces.

3. Cred ca esti frumoasa atunci cand esti indragostita lulea de cineva. Dragostea ne face mai frumosi.

Citește și:

4. Sa nu iti fie teama sa gresesti. Este mai bine decat sa nu faci nimic, sa nu inveti nimic si sa nu evoluezi.

5. Viata este dificila si daca poti sa zambesti chiar si in cele mai negre momente atunci inseamna ca stii cat de scurt este timpul nostru pe pamant.

6. Si mie mi-a fost furata inima - insa m-am dus si mi-am luat-o inapoi de fiecare data!

7. Recomand cu tarie tuturor femeilor din lume, chiar daca au 71 de ani, sa nu ia niciodata drept sigur faptul ca sunt iubite de catre partener. Trebuie intotdeauna sa flirtezi cu el. Este un sport nemaipomenit.

8. Cred ca fericirea nu are legatura cu locul unde traiesti, ci cu cine traiesti.

9. Refuz sa iau parte la acest sindrom al corpului perfect. Imi place corpul meu. Arata bine pe ecran, dar nu pentru ca este perfect. Il accept si-l port ca pe o rochie frumoasa... Un tip cu care am avut o intalnire mi-a spus: "Esti frumoasa, dar esti fragila. Nu poti concura cu alte actrite de la Hollywood pentru ca toate sunt in forma si isi lucrează corpul." I-am raspuns: "Mi-a facut placere sa te cunosc. La revedere!"

Citește și:

10. Familia este cea mai mare binecuvantare a unui om.

11. Nu inteleg oamenii care vorbesc despre sentimentele lor cu toata lumea. Viata nu ar trebui sa fie privata?

12. O persoana imbatraneste in momentul in care se opreste din a se bucura de viata.

13. Daca te lauzi cu dragostea ta, ceva este in neregula cu tine.

14. Mi-am dovedit ca daca ai un vis si iti pui toata energia in el, muncesti pe rupte si depasesti toate obstacolele pe care le intalnesti acesta va deveni realitate.

15. Este atat de usor sa simti durerea unui om atunci cand il iubesti cu adevarat.

sursa foto interior si prima pagina: Wikipedia

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.