Setari Cookie-uri

5 Modalitati banale, dar PUTERNICE, de a iti face viata din nou usoara

Viata nu este complicata. Noi suntem complicati. In momentul in care nu mai facem lucrurile gresite si incepem sa recapatam controlul asupra emotiilor negative, viata este chiar simpla. 

Iata care sunt sfaturile noastre pentru a iti simplifica din nou viata.

1. Invata sa nu mai tii de ce nu a fost sa fie

Renunta. Mergi mai departe. Nu vei obtine prea multe daca esti prea atasata de lucrurile de care trebuie sa te eliberezi. Uneori ramai in acelasi loc si ajungi sa lupti cu morile de vant. Insa trebuie sa fii dispusa sa renunti la anumite lucruri pentru a te bucura de viata care te asteapta.

2. Nu plange ca inveti

Nici vorba! Accepta-te asa cum esti. Inveti. Asta inseamna ca vrei sa mergi mai departe si ca vrei sa ai un viitor mai bun, ca vrei sa te iubesti complet. Ca vrei sa iti traiesti pe deplin viata. Esti hotarata sa iti vindeci inima, sa iti dezvolti mintea si sa cultivi daruri pe care stii ca trebuie sa le impartasesti. Ai incredere in tine. Esti puternica.

3. Uita de tot ce cred si vor oamenii de la tine

Una dintre cele mai mari libertati este pur si simplu sa nu iti pese de ce cred altii despre tine. Uneori trebuie doar sa iesi afara, sa te bucuri de aer si sa iti amintesti cine esti si ce vrei sa fii. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti urmezi inima. Asuma-ti riscuri. Nu accepta doar alergerile sigure si usoare doar pentru ca iti este teama de ce ar spune altii. Nu lasa pe nimeni sa te convinga ca visurile tale sunt prea mari. Nu sunt!

Citește și:

4. Nu iti mai face griji

Incepe sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poti controla si incearca sa faci ceva cu privire la acestea. Cei care se plang cel mai mult reusesc cel mai putin. Iar cand stai si iti pierzi timpul ingrijorandu-te pur si simplu iti folosesti imaginatia pentru a crea lucruri pe care nu ti le doresti.

5. Incearca sa fii productiva, nu ocupata

Nu face lucruri de dragul de a fi ocupata. Cauta lucrurile potrivite si ocupa-te de ele. Rezultatele sunt intotdeauna mai importante decat timpul necesar petrecut pentru a le atinge. Opreste-te si intreaba-te daca ceea ce faci merita efortul. Te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti? Face parte din obiectivele tale? Daca nu, nu are rost sa il faci.

foto interior si prima pagina: frankie's, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.