9 Lucruri pe care le vei regreta in 10 ani

9 Lucruri pe care le vei regreta in 10 ani

Cu aceasta agitatie constanta trec secunde, minute, ore, zile, saptamani, luni si chiar ani, iar cu toate grijile si problemele pe care le avem nu ne dam seama ca pierdem cele mai importante lucruri. Cu toate astea, poate dura pana si ani de zile pentru a intelege acest lucru. 

Cu aceasta agitatie constanta trec secunde, minute, ore, zile, saptamani, luni si chiar ani, iar cu toate grijile si problemele pe care le avem nu ne dam seama ca pierdem cele mai importante lucruri. Cu toate astea, poate dura pana si ani de zile pentru a intelege acest lucru.

foto interior si prima pagina: frankie's, Shutterstock

Am gasit pe BrightSide care sunt lucrurile pe care oamenii le regreta precum si sfaturi despre cum sa le evitam.

1. Ne angajam intr-o relatie distructiva

Multi oameni se angajeaza intr-o relatie constructiva deoarece se tem sa fie singuri. Cu toate acestea, zeci de ani mai tarziu, devine clar ca este mai bine sa fii singur decat sa traiesti cu o persoana care iti aduce o multime de dezamagiri, durere si probleme.

2. Petrecem prea putin timp cu cei dragi

In ciclul muncii si al indatoririlor, multi dintre noi acorda foarte putina atentie celor dragi. Din nefericire, intelegem adesea acest lucru intr-un moment tragic - copiii cresc si incep o viata independenta de a noastra, relatiile cu partenerii de cuplu se racesc.

3. Pierdem prea mult timp in zadar

Emisiuni TV, discutii pe social media, jocuri pe telefon - toate acestea dureaza o perioada impresionanta de timp. Putem profita de acest timp pentru a il petrece facand lucruri mult mai utile si, astfel, imbunatatind in mod semnificativ calitatea vietii noastre.

4. Avem o viata nesanatoasa

Ne distrugem sanatatea atunci cand intalnim ispite zi de zi si avem obiceiuri proaste. Si chiar daca sanatatea pare a fi in regula acum, dupa un timp cel mai probabil vom simti consecintele unei astfel de atitudini frivole fata de propriul corp.

5. Petrecem prea putin timp calatorind

Prea putine persoane viseaza sa calatoreasca. Si totusi, calatoriile sunt cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face in aceasta viata.

6. Muncim prea mult

Cel mai adesea oamenii fac acest lucru daca nu au alte visuri. Munca este importanta, insa nu trebuie sa uitam ca trebuie sa ne mai si relaxam din cand in cand.

7. Nu mai invatam lucruri noi

Niciodata nu ar trebui sa ne oprim din invatat. Dezvoltarea constanta nu doar ca ofera mai multe oportunitati pentru cresterea profesionala, ci si o crestere a increderii in propria persoana, ajutandu-ne sa fim o persoana mai interesanta si pentru cei din jurul nostru.

8. Ramanem la un loc de munca pe care il uram

Deseori continuam sa lucram intr-un loc pe care il uram doar din cauza neconcordantei noastre si a refuzului de a parasi zona noastra de confort. Cu toate acestea, daca nu riscam si nu schimbam ceva in viata noastra, putem sa scapam de povara de a ne trezi dimineata si de a fi nefericiti.

9. Visam prea mult, facem prea putin

Daca nu facem niciun pas inainte pentru a ne vedea dorintele implinite si visurile realizate, totul va ramane doar o fantezie. Daca asteptam conditiile perfecte, este posibil sa nu avem niciodata o sansa.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri