Setari Cookie-uri

Tinerii se casatoresc mai rar: de ce suntem generatia anti-casnicie

Tinerii se casatoresc mai rar in ziua de azi. Sigur ai remarcat si tu ca facem parte din generatia anti-casnicie. Si totusi de ce se intampla asta? Am descoperit ce au de spus specialistii

Daca observi oamenii cu care socializezi sau daca iti observi prietenii, vei observa doua categorii: una mai traditionala – in care oamenii s-au casatorit intre 25 si 30 de ani – si al doua ce difera de patternul clasic, cu oameni intre 28-40 de ani, ce nu sunt casatoriti si nici nu se grabesc sa bifeze acest prag in viata lor.

Da, tinerii se casatoresc mai rar, iar sansele ca si tu sa fii intr-o relatie fara sa fii maritata sunt mari. Si totusi, de ce suntem generatia anti-casnicie?

Sau mai degraba de ce nu ne grabim sa mergem la altar? Ce mai asteptam? De ce tinerii se casatoresc mai rar astazi? Dar ce-ar fi sa raspundem la aceste intrebari tot cu o intrebare: “de fapt, de ce e o graba sa te casatoresti?”

Stii si tu multe femei si multi barbati ce nu au o relatie de cuplu de ani de zile. Suntem obisnuiti sa avem lumea noastra, programul nostru, sa ne gestionam banii si sa obtinem tot ce ne face fericiti in viata.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: HDesert, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.