Setari Cookie-uri

Un barbat care isi doreste cu adevarat sa fie cu tine, nu cauta scuze

Cand un barbat vrea sa fie cu tine, pai este! Si sincer... este atat de simplu sa iti dai seama de acest lucru. Nu incearca sa se ascunda dupa nimic. Nu amana planuri si nici nu evita sa iti raspunda la telefon. Nu face greseli majore pentru ca mai apoi sa incerce sa iti ceara iertare. Este cinstit. Este autentic. Si intotdeauna face tot posibilul sa te puna pe primul loc.

Sa punem cartile pe masa. Un barbat care isi doreste sa fie cu tine, nu cauta scuze. Nu se agita cand lucrurile devin serioase. Nu este interesat de joace jocuri de adolescenti sau sa se ascunda dupa deget.

foto interior si prima pagina: Be Yourself Stock Photos, Shutterstock

Cand un barbat vrea cu adevarat sa fie cu tine, atunci face tot posibilul sa fie doar cu tine.

Nu incearca sa se ascunda dupa nimic. Nu amana planuri si nici nu evita sa iti raspunda la telefon. Nu face greseli majore pentru ca mai apoi sa incerce sa iti ceara iertare. Este cinstit. Este autentic. Si intotdeauna face tot posibilul sa te puna pe primul loc.

Este matur si iti demonstreaza ca te iubeste de fiecare data... pentru ca asa este atunci cand un barbat vrea sa fie cu tine. El este dedicat. Nu traieste in minciuna si nici nu se ascunde dupa masti, ci din contra - le da pe toate jos in fata ta si isi arata adevarata personalitate.

Citește și:

Nu are nevoie de situatii complicate. Pentru ca el, ca si tine, isi doreste sa fie in aceasta relatie. Si isi asuma riscuri. Stie ca nu tot timpul va fi roz si accepta asta.

Draga mea, cand un barbat isi doreste sa fie cu tine, o va face. Punct. Si iti va demonstra asta cu fiecare ocazie pe care o are.

Si daca nu ai langa tine un astfel de barbat, iti spun sincer ca iti pierzi timpul. Pentru ca acestea sunt momente care se duc pe apa sambetei si pe care nu le vei mai recupera niciodata. Viata este prea scurta pentru a lupta doar tu pentru o relatie care stii ca nu are viitor. Meriti un barbat care sa isi doreasca sa fie cu tine. Un barbat care sa iti fie alaturi tot timpul. Un barbat care sa iti demonstreze cat de mult ii pasa. Nu cineva pe care trebuie sa il intrebi. Nu cineva care te face sa suferi si pentru care iti faci griji mai tot timpul pentru ca este prea ocupat sa iti raspunda la telefon. Nu cineva care te face sa te simti nesigura pentru iubirea pe care i-o porti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.