Setari Cookie-uri

3 Zodii de femei care stiu sa ofere cea mai frumoasa iubire

Sunt femei care dau totul plus un infinit cand vine vorba de iubire. In relatiile sentimentele, ele isi pun sufletul pe tava si se dedica in intregime partenerului de cuplu. Noi am ales top 3 zodii care stiu sa ofere cea mai frumoasa dragoste.

Capricorn

La inceputul relatiei, femeia Capricorn poate parea timida si tacuta. Asta pana in momentul in care ajungi sa o cunosti si sa vezi o parte total diferita a ei. Este foarte selectiva cu oamenii din jurul ei, iar acesta este un lucru foarte bun deoarece face tot posibilul sa aleaga persoane de calitate, cu suflet mare si inima frumoasa.

Desi este usor incapatanata, cand este intr-o relatie femeia Capricorn este singura care va recunoaste ca se inseala atunci cand a facut o greseala. Este foarte protectoare, insa acesta nu este o dovada a insecuritatii, ci mai degraba o tarie prin care demonstreaza ca nimeni nu va fi ranit daca ea este acolo.

Odata ce reusesti sa depasesti barierele pe care ea le pune pentru a se apara, vei gasi o romantica incredibila si un suflet minunat.

foto main: G-Stock Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.