Setari Cookie-uri

Femeile puternice stiu ca viata merge mai departe

In momentul in care iti doresti sa renunti, uita-te la cat de departe ai ajuns. Foarte putini oameni pot face tot ce faci tu in fiecare zi. Rezista.

Nu ai idee incotro mergi, insa continui sa ramai pe acest drum sperand ca, la un moment dat, vei vedea luminita de la capatul tunelului. Poate ca unii oameni au fost duri cu tine; chiar si asa, esti capabila sa arati bunatate altora. Ai fost dezamagita de nenumarate ori, insa continui sa vezi binele din oameni.

Un film bun inca te poate face sa plangi. Ai abilitatea de a face tot ce am zis mai sus in ciuda lucrurilor prin care treci si asta este incredibil. Ai nevoie de putere pentru asa ceva. Si tu o ai. Esti acea persoana linistita, feroce, buna, puternica. Stii ce? Pur si simplu esti minunata!

In momentul in care iti doresti sa renunti, uita-te la cat de departe ai ajuns. Foarte putini oameni pot face tot ce faci tu in fiecare zi. Rezista.

Intr-o zi te vei trezi si iti vei da seama ca esti foarte bine. Vei incepe sa simti in inima ta bucurie. Povara va disparea. Vei vedea viata cu alti ochi. Vei face planuri pentru viitor. Vei rade de greselile vechi. Vei fi persoana care ai fost odata, insa diferita - mai puternica, mai inteleapta, mai buna.

Citește și:

Rezista, femeie puternica! Vremurile grele nu dureaza pentru totdeauna. Viata merge mai departe. Si asa vei face si tu!

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.