8 Lucruri marunte de care sa iti amintesti cand te afli la o rascruce de drumuri

8 Lucruri marunte de care sa iti amintesti cand te afli la o rascruce de drumuri

Am adunat cele mai importante lucruri de care trebuie sa iti amintesti atunci cand te afli la o rascruce de drumuri. Acestea pot face o diferenta in viata ta: 

"De ce sunt oamenii tristi: sunt prizonieri in povestea lor personala. Toata lumea crede ca scopul vietii este sa urmeze un plan. Nimeni nu se intreaba daca acest plan e al lui sau a fost creat de altcineva. Strang experiente, amintiri, lucruri si idei ale altora, iar asta e mai mult decat pot duce. Insa isi uita propriile vise." - spunea Paulo Coelho in Zahir.

foto interior si prima pagina: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Noi am adunat cele mai importante lucruri de care trebuie sa iti amintesti atunci cand te afli la o rascruce de drumuri. Acestea pot face o diferenta in viata ta:

1. Este in regula daca renunti la o situatie nefericita. Daca te intrebi daca asta iti doresti de la viata, iar raspunsul este "Nu", atunci schimb-o! Tu esti singura care detine controlul asupra vietii tale.

2. Ai incredere in tine. Asculta sfaturile pe care le primesti de la oamenii din jurul tau, insa asculta-ti intuitia atunci cand trebuie sa faci decizia finala. Inima nu da gres niciodata.

3. Este in regula sa astepti lucruri bune de la oamenii din jurul tau pentru ca si tu incerci sa le oferi tot ce ai mai bun.

4. Este in regula daca renunti la oamenii toxici din viata ta chiar daca urmeaza o perioada de suferinta pentru tine. Uneori, sunt necesare compromisuri importante pentru a avea din nou un suflet linistit.

5. Ai rabdare. Pentru a vedea o schimbare in viata ta, uneori trebuie sa ai rabdare; sunt anumite lucruri care se misca mai incet. Nu iti pierde cumpatul, tu continua sa crezi in tine pentru ca, pana la urma, totul va fi bine.

6. Este in regula daca ceri ajutor. Stiu, suna foarte simplu, insa acesta este unul dintre cele mai dificile lucruri de facut. Dar ofera cele mai bune rezultate.

7. Toata lumea greseste. Este bine sa gresesti. De fapt, din greseli invatam; acestea pot fi adevarate lectii de viata pentru noi care ne ajuta sa fim cu un pas mai aproape de succes. Deschide-ti mintea; viata ta se va schimba.

8. Este in regula sa te simti nesigura in timpul unori schimbari majore. Astfel de modificari sunt infricosatoare chiar si pentru cei mai puternici oameni din lume.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri