Setari Cookie-uri

Cum renunti la cineva care deja a renuntat la tine?

Este foarte important sa intelegi ce s-a intamplat si de ce trebuie sa mergi mai departe de una singura; trebuie sa oferi emotiilor posibilitatea de a iti invada sufletul, sa faci un pas inapoi, sa respiri profund, sa iti cureti mintea si sa incepi sa gandesti rational.

Gaseste dragostea vietii tale

Inteleg ca tu crezi ca ultima persoana de care te-ai indragostit a fost dragostea vietii tale si ca nu crezi ca vei mai gasi pe altcineva. Insa imediat ce vei intalni adevarat iubire a vietii tale, ultima va deveni deja amintiri.

Asta nu inseamna ca vei uita de acea dragoste pe care ai simtit-o in intregime, insa noua ta iubire va face ca ultima sa se diminueze in intensitate. Poate ca te vei gandi ocazional la aceasta persoana si vei ajunge in acel moment in care te vei putea bucura ca s-a intamplat asa... pentru ca sufletul tau a avut posibilitatea de a isi intalni sufletul pereche.

Cred ca exista unii oameni fata de care vom simti intotdeauna iubire pentru ca au devenit o parte din noi. Cu toate acestea, vom inceta sa ii mai iubim romantic. Va fi doar o iubire a sufletelor, o iubire a amintirilor avute.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.