Kudika
2 Septembrie 2017

Pentru o viata de cuplu sanatoasa, fericita si implinita pe termen lung, atat cuplul, cat si partenerii, ca identitati separate, trebuie sa fie fericiti

Nu uita de tine atunci cand intri intr-o relatie de cuplu si nu uita sa iti pastrezi identitatea atunci cand te indragostesti. Aceasta este una dintre cele mai frecvente greseli pe care femeile le fac, atunci cand se afla alaturi de un barbat.

Cum să faci ca iubirea să dureze? Cele mai bune sfaturi de relații după o căsătorie de 45 de ani

foto interior si prima pagina: MikeDotta Shutterstock

Desigur, este minunat sa fii intr-o relatie de cuplu. Insa, uneori poti simti ca te-ai pierdut pe tine. Adevarul este ca multe dintre noi uitam sa ne ”hranim” propria identitate, ci mai degraba ne focusam pe relatia de cuplu.

Pentru o viata de cuplu sanatoasa, fericita si implinita pe termen lung, atat cuplul, cat si partenerii, ca identitati separate, trebuie sa fie fericiti. Asadar, nu uita de tine doar pentru a te dedica cuplului. Descopera ce spun specialistii de la Elite Daily.

Petrece timp singura

Nu trebuie sa urmezi regulile altora pentru a fi intr-o relatie fericita. Nu uita de tine si continua sa ai grija de propria persoana, inainte de a-ti canaliza energia pe cuplu.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Cum sa iti pastrezi prioritatile si sa nu mai uiti de tine?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: