Setari Cookie-uri

Iubeste-te pe tine inainte de a ii iubi pe altii

Am nevoie sa invat sa ma iubesc pe mine nu doar in momentele bune, ci si in zilele in care vreau sa sparg tot in jurul meu. 

Intr-o zi, cand planetele se vor alinia si timpul va fi cel potrivit, stiu ca va veni un suflet frumos si pentru mine. Cineva cu o inima care sa vorbeasca cu inima mea, care sa ma cunoasca din scoarta in scoarta, care sa imi stie cele mai intunecate secrete fara sa ma judece si care sa ma tina de mana in momentele dificile ale vietii mele.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Cineva care sa stea cu mine sub cearceafuri intr-o noapte rece, ploioasa si sufletele noastre sa se simta perfect sincronizate asa cum stelele sunt aliniate perfect pe bolta cereasca.

Da, imi este destinat ca intr-o zi sa intalnesc pe cineva care sa ma accepte pentru ceea ce sunt fara sa ma judece, fara sa incerce sa ma schimbe, fara sa imi spuna sa las la usa relatiei noastre bagajul emotional din trecut pe care il las dupa mine.

Si nu ma grabesc nicaieri... pentru ca stiu ca orice suflet are in aceasta lume un alt suflet gata sa il intregeasca.

Citește și:

Intre timp, nu voi pierde timpul degeaba. Voi incerca sa ma redescopar, sa aflu cine sunt cu adevarat, sa imi ascult gandurile si sa vorbesc cu sufletul meu. Intre timp, voi schita un plan de viata cu propriul stilou, voi duce curajoasa orice batalie pe care o voi avea si voi incerca sa lupt pentru visurile mele si sa depasesc toate obstacolele care stau in calea acestora.

Am nevoie sa invat sa ma iubesc pe mine nu doar in momentele bune, ci si in zilele in care vreau sa sparg tot in jurul meu.

Am nevoie sa invat sa ma iubesc pe mine pentru ca merit propria iubire... merit dragostea pe care o ofer tuturor din jurul meu si mai putin mie.

Iubirea pentru mine este mai mult decat suficienta pentru moment si ar trebui sa ma iubesc asa cum merit.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.