Kudika
8 Septembrie 2017

Problema e ca viata se intampla pur si simplu si, uneori, persoana cu care credeai ca vrei sa fii toata viata devine un capitol pe care vrei sa-l inchizi.

Cum sa te desparti de cel caruia i-ai promis ca il vei iubi toata viata? Nu e deloc usor sa iei decizia, dar nu e simplu nici sa ii transmiti mesajul fara sa te pierzi cu firea si fara sa dai inapoi! Fii ferma, dar blanda!

5 trucuri pentru a readuce pasiunea in viata de cuplu

foto interior si prima pagina: Kamil Macniak, Shutterstock

Cea mai rea parte a unei relatii? Despartirea! Despartirile sunt groaznice in general. Toata lumea stie acest lucru si toata lumea stie ca durerea e groaznica si pentru cel parasit si pentru cel care paraseste. Amandoi se simt rau, in feluri diferite. Dar, cand vine vorba de a te desparti de cel caruia i-ai promis ca il vei iubi mereu, e si mai complicat. Sa-ti dai seama cum sa te desparti de cel caruia i-ai promis iubirea vesnica e ceva cu adevarat dificil. Oricat de draguta incerci sa fii, o sa te simti prost. Si, intr-un fel, are sens. Mai ales daca amandoi v-ati promis iubire reciproca, iar tu esti cea care da inapoi de la acest angajament – cel mai serios din viata.

Problema e ca viata se intampla pur si simplu si, uneori, persoana cu care credeai ca vrei sa fii toata viata devine un capitol pe care vrei sa-l inchizi. Asta nu inseamna ca toata relatia a fost o pierdere de timp, inseamna ca amandoi v-ati schimbat si ca lucrurile nu au mers asa cum ai fi vrut.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Secrete din dormitor. Cum iti influenteaza decorul casei viata de cuplu fara sa stii

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: