Setari Cookie-uri

Top 5 diferente intre sufletele pereche si partenerii de viata

Viata noastra rapida a condus la o schimbare enorma in modul in care vedem si percepem relatiile. Exista cateva diferente intre sufletele pereche si partenerii de viata si ar fi bine ca toata lumea sa le cunoasca.

Probabil ca un suflet pereche adevarat e cea mai importanta persoana pe care ti-e dat sa o intalnesti in viata, pentru ca-ti spulbera toate prejudecatile si te obliga sa te trezesti. Dar sa traiesti cu un suflet pereche pe veci? Nu. Prea dureros. Sufletele pereche vin in viata ta doar ca sa-ti arate o alta fata a ta, apoi pleaca.

foto interior si prima pagina: Detelina Petkova Shutterstock

Viata noastra rapida a condus la o schimbare enorma in modul in care vedem si percepem relatiile. Responsabilitatile plictisitoare atasate si eticheta "angajamentului" sunt reduse la nimic. Natura delicata a relatiilor umane a lasat ca multa frustrare si iritare sa fie dusa o perioada lunga de timp cu rabdare.

Exista cateva diferente semnificative intre sufletele pereche si partenerii de viata, iar editorii simplecapacity.com explica cel mai bine acest lucru.

Citește și:

Iata, asadar, care sunt cele mai importante diferente intre sufletele pereche si partenerii de viata:

1. Elizabeth Gilbert spunea in Eat Pray Love ca "oamenii cred ca un suflet pereche te completeaza perfect si asta e ceea ce isi doreste toata lumea. Insa un adevarat suflet pereche este ca o oglinda, este acea persoana care iti arata tot ce te trage inapoi si este acea persoana care iti va atrage atentia asupra lucrurilor ce le poti schimba in bine."

Pe de alta parte, un partener de viata este cineva cu care ai o intelegere de a impartasi o viata intreaga impreuna, cu compromisuri, cu iubire, cu sprijin si devotament.

2. Un partener de viata iti va spune povesti despre viata pe care a avut-o inainte de tine, despre o copilarie diferita de a ta, despre un trecut care te va face sa te intrebi daca il vei putea intelege vreodata cu adevarat.

Citește și:

Pe de alta parte, "rolul unui suflet pereche este sa te zdruncine, sa iti dizolve putin ego-ul, sa iti arate obstacolele si adictiile pe care le ai, sa iti deschida sufletul pentru ca o noua lumina sa poata patrunda in el. Sa te aduca la disperare, sa te faca sa iti pierzi contorlul in asa masura incat sa te determine sa iti schimbi viata, sa te transformi."

3. Sufletul pereche va fi jumatatea ta mai buna, insa nu va fi alesul inimii tale; un partener de viata va fi persoana pe umarul careia vei putea plange oricand pentru ca stii ca va ramane intotdeauna alaturi de tine.

4. Dragostea pentru partenerul de viata este una speciala, in timp ce dragostea pentru sufletul pereche poate fi periculoasa si usor dureroasa si asta deoarece treaba lui este sa inlocuiasca goliciunea pe care o simti, sa te ajute sa te vindeci si apoi sa plece.

Citește și:

5. Sufletele pereche sunt aproape intotdeauna intuitive. Exista un puternic simt al cunoasterii despre ce simte si are nevoie celalalt. Un partener de viata, insa, va trebui sa isi dea singur seama de aceste necesitati si sentimente.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.