Setari Cookie-uri

4 Moduri de a elimina energia negativa din casa ta (si din viata ta)

Este greu de determinat exact ce provoaca energia negativa, insa eliminarea acesteia din viata ta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru tine.

Energia negativa iti poate schimba nu doar starea de spirit, ci si relatia pe care o ai cu oamenii din jurul tau. Aceasta iti poate intoarce viata cu susul in jos. Iti poate fura linistea. Este greu de determinat exact ce provoaca energia negativa, insa eliminarea acesteia din viata ta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru tine.

foto interior si prima pagina: Liliia Rovenska, Shutterstock

Ei bine, avem vesti bune. Exista cateva modalitati simple pentru a scapa de energia negativa. Mai jos am adunat cele mai bune metode de a face asta:

1. Curatarea cu ierburi

Smudging sau afumarea (curatarea cu ierburi) este un proces destul de simplu pentru a elimina energia negativa din casa. Potrivit invataturilor stramosesti, foarte multe plante poseda un spirit sacru, un spirit care merge mai departe si vibreaza mai adanc decat lumea pe care o stim.

Citește și:

Plantele disponibile pentru acest proces sunt: salvia, frunzele de cedru, acele de pin, ienuparul, busuiocul, rozmarinul, lavanda, petalele de trandafir, menta, lamaita.

Pune frunzele uscate intr-un vas rezistent la foc sau leaga-le strans impreuna, intr-un manunchi. Aprinde ierburile cu o bricheta, lumanare sau chibrit. Asteapta sa arda pentru cateva secunde (manunchiul trebuie sa aiba o flacara constanta) si opreste focul. Cat ierburile scot fum plimba-te prin intreaga casa, insistand asupra locurilor in care simti ca exista energie negativa. Dupa acest proces, deschide larg toate ferestrele si asteapta cateva minute.

2. Muzica

Cum fiecare persoana are propria vibratie, este si normal ca muzica sa ne ajute sa ne aliniem energiile. Putem canta la un instrument, putem canta din voce plimbandu-ne prin casa sau putem asculta muzica... oricare din cele trei variante ajuta la eliminarea energiei negative din spatiul in care locuim.

Citește și:

3. Plantele

A fost dovedit stiintific faptul ca plantele curata aerul din casele noastre. Ele sunt, de asemenea, un mare filtru natural de energie negativa.

Fiecare camera ar trebui sa aiba cel putin o planta naturala.

4. Spray cu uleiuri esentiale

Folosirea spray-ului cu uleiuri esentiale prin casa este o modalitate buna de a aduce energia negativa in locuinta. Unele dintre cele mai bune uleiuri de folosit sunt trandafirul, tamaia, lavanda si patchouli.

Foloseste un ulei cu un parfum care iti place astfel incat acesta sa aiba un efect mai eficient in mediul in care traiesti.

Cum pregatesti un spray cu uleiuri esentiale: foloseste o sticluta cu un pulverizator, adauga o canuta de apa filtrata si cateva picaturi de uleiuri esentiale. Agita pentru a amesteca, apoi pulverizeaza prin toata casa.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.