Setari Cookie-uri

Ce inseamna sa te indragostesti de o femeie care iubeste profund?

Sa te indragosti de o femeie care iubeste din greu este sa accepti o persoana visatoare langa tine. Sa devii si tu un visator. Sa visati impreuna la lucruri mai bune pentru amandoi. Pentru ca meritati. 

Sa te indragostesti este usor. Sa ramai indragostit este o provocare.

O femeie care iubeste profund nu este naiva. Nu crede ca dragostea este magica. Nu traieste intr-o lume a viselor.

O femeie care iubeste profund este o femeie care stie ca dragostea adevarata este rara. Stie ca dragostea adevarata ar putea fi o data in viata. Stie ca unul dintre cele mai bune lucruri pe care aceasta lume le poate oferi pentru doua persoane este dragostea pura si sincera.

O femeie care iubeste profund stie exact cat de importanta este iubirea. Sa te indragostesti de o femeie care iubeste profund este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Pentru ca asa iubesti o femeie a carei inima a fost ranita, care se vindeca si caruia nu ii este teama sa fie ranita din nou.

Este adevarat. Dragostea nu a fost intotdeauna buna cu ea. Dragostea i-a zdrobit inima, facand-o bucati. Si stie ca nu va mai fi niciodata la fel. Insa ea continua sa creada. Sa spere. Sa astepte. Pentru ca stie ca iubirea poate schimba vieti.

Citește și:

Si indiferent de cat de des i-a fost franta inima, ea stie ca dragostea o asteapta dupa colt, gata sa o faca sa simta din nou ca traieste.

Sa te indragosti de o femeie care iubeste din greu este sa accepti o persoana visatoare langa tine. Sa devii si tu un visator. Sa visati impreuna la lucruri mai bune pentru amandoi. Pentru ca meritati.

Aceasta femeie este incredibila. Este o forta a naturii. Este o furtuna. Ea va crede mereu in puterea iubirii. Ea va spune intotdeauna ce are pe suflet.

Si daca ii dai un motiv sa o iubesti, o va face.

Daca ii dai cu adevarat inima ta, o va lua si va avea grija de ea. Te va iubi din tot sufletul, fara durere, fara intrebari. Nu va profita de aceasta iubire fara a oferi nimic in schimb. Te va iubi pentru totdeauna.

Daca te indragosti de o femeie care iubeste profund si daca decizi sa pleci de langa ea, ea va pastra intotdeauna un loc in sufletul ei, un loc dedicat tie. Vei face parte din viata ei, din inima ei, din amintirile ei. Pentru ea intotdeauna va exista speranta. Va pastra adanc in inima ei dragostea ta. Si nu va inceta niciodata sa iubeasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.