Setari Cookie-uri

Cand iubesti cu adevarat? Dragostea egoista vs. dragostea reala

Cand iubesti cu adevarat? Cand astepti de la el sa iti satisfaca nevoile si dorintele? Sau cand simti dragostea chiar daca el nu te mai vrea?

Iubirea adevarata nu este o moneda de schimb, asa ca e important sa o diferentiezi de cea care vine din propriile nevoi.

Meredith Shirey, terapeut specializat in probleme de cuplu, spune ca oamenii se intreaba deseori ce este, de fapt, dragostea. Se intreaba daca iubesc cu adevarat sau daca sunt iubiti cu adevarat de catre partenerii lor. Sunt intrebari dificile, pentru ca e greu sa definesti dragostea adevarata.

Nu e usor sa-ti dai seama cand iubesti cu adevarat, pentru ca dragostea e diferita pentru fiecare om in parte. Potrivit lui Meredith Shirey, citata de Goodtherapy.org, exista doua tipuri de dragoste care trebuie luate in considerare: dragostea din ego si dragostea autentica, adica cea “adevarata” .

Dragostea din ego sau reflectia propriilor dorinte

Cand iti dai seama ca te-ai indragostit de cineva, acest lucru se intampla, deseori, datorita unor sentimente euforice de infatuare. Te gandesti la acea persoana constant, iti doresti sa te conectezi cu ea fizic si emotional.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.