Setari Cookie-uri

Citeste asta cand ti-ai pierdut speranta

Sper sa fii sincera cu tine. Sper sa nu lasi niciodata ca durerea sa te transforme in ceva ce nu esti. Sper ca stii ca sufletul tau conteaza, ca tu contezi... si ca esti importanta intr-o lume in care parca toti incearca sa te puna la pamant.

Sper ca vei descoperi cine esti cu adevarat. Sper sa iti gasesti pacea si linistea interioara. Sper ca in acest moment nu alergi dupa visuri spulberate si nu traiesti din amintiri dureroase. Sper sa iti asculti inima.

foto interior si prima pagina: Jeffisy, Instagram

Sper sa fii sincera cu tine. Sper sa nu lasi niciodata ca durerea sa te transforme in ceva ce nu esti. Sper ca stii ca sufletul tau conteaza, ca tu contezi... si ca esti importanta intr-o lume in care parca toti incearca sa te puna la pamant.

Sper sa inveti sa te ridici de fiecare data cand cazi. Sper sa iti aduci aminte ca durerea pe care o simti astazi te va conduce catre succesul de care te vei bucura maine. Sper ca faci o pauza sa te bucuri de calatoria vietii in loc sa te concentrezi doar pe destinatie.

Sper sa fii blanda cu tine. Sper sa iti reamintesti ca incerci in fiecare zi si ca efortul tau chiar conteaza. Sper sa masori progresul pe care il faci, nu distanta pe care ai parcurs-o.

Citește și:

Sper sa te convingi sa ai incredere in cineva din nou. Sper sa ii marturisesti cata greutate este pe umerii tai. Sper sa crezi din nou in oameni, sa ai puterea de a iubi din nou si de a iti oferi inima unei alte persoane.

Sper sa intalnesti un suflet care sa iti aprecieze sufletul. Sa te ajute sa devii cea mai buna versiune a ta. Impreuna sa fiti un intreg si sa aveti o viata incredibil de frumoasa impreuna.

Sper ca toate visurile tale sa se implineasca. Sper sa gasesti ceea ce cauti. Sper sa ai incredere in tine si sa iti dai seama ca viata merita traita; ca merita sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Sper ca iti vei aduna toate puterile si vei duce acel razboi cu demonii tai. Sper sa iti amintesti pentru ce lupti. Sper sa permiti temerilor si fricii sa te motiveze in loc sa te paralizeze.

Sper ca va sosi o zi in care iti vei da seama de impactul pozitiv pentru care l-ai avut asupra vietilor altor oameni. Sper sa mergi mai departe si sa nu mai privesti niciodata inapoi.

Citește și:

Sper sa intalnesti pe cineva care te va face sa iubesti din nou viata. Cineva care iti va demonstra ca merita sa ai incredere in nou. Cineva care iti va arata ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

Sper sa alegi sa iti petreci restul vietii alaturi de cineva care te invata sa gasesti bucurie in lucrurile marunte. Sper sa te trezesti alaturi de el si sa zambesti la un rasarit de soare pe varf de munte. Sper sa iti deschida ochii si sa te ajute sa vezi toata frumusetea vietii. Sper sa intelegi ca si sfarsitul poate fi frumos.

Cel mai important, sper sa traiesti o viata de care sa fii mandra peste ani si ani. Si daca iti dai seama ca ai gresit si ai ales drumuri nepotrivite pentru tine, sper sa ai curajul de a o lua din nou de la capat. Viata este prea scurta pentru a fi traita cu regrete.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.