Setari Cookie-uri

Singuratatea te ajuta sa te iubesti mai mult. 30 de dovezi

Poate ca singuratatea nu este cea mai placuta etapa din viata ta, dar in mod sigur nu trebuie sa permiti sa te doboare. Trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult pe tine insati, asa ca poti sa incepi cu aceste dovezi!

Singuratatea nu inseamna sa iti petreci timpul cu activitati care nu te incanta, ci inseamna sa te iubesti mai mult pe tine insati si sa fii impacata cu gandul ca, pentru moment, unele lucruri sunt intr-un anumit fel, scrie finerminds.com. Este important sa inveti sa te cunosti mai bine si sa desfasori activitati care iti plac si care iti dau energie.

foto interior si prima pagina: Alena Ozerova, Shutterstock

Poate ca singuratatea nu este cea mai placuta etapa din viata ta, dar in mod sigur nu trebuie sa permiti sa te doboare. Trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult pe tine insati, asa ca poti sa incepi cu aceste dovezi!

30 de motive pentru care singuratatea te ajuta sa te iubesti mai mult

1. Singuratatea te ajuta sa intelegi mai bine anumite situatii, sa privesti anumite lucruri dintr-o perspectiva diferita si sa iei decizii mai bune.

Citește și:

2. Singuratatea iti stimuleaza creativitatea, ceea ce inseamna ca vei avea mai mult timp sa faci ceea ce iti place, sa pictezi, sa compui muzica, sa iti descoperi un nou talent sau sa iti faci un hobby.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.