Setari Cookie-uri

8 calitati care sa nu lipseasca partenerului tau

Pentru a face lucrurile sa fie mult mai simple, este esential sa inveti sa faci diferenta si sa fii atenta la toate acele calitati care sa nu lipseasca partenerului tau.

O relatie nu poate fi perfecta de la inceput pana la sfarsit, ceea ce inseamna ca este nevoie de compromisuri si sacrificii. Chiar daca nu veti fi impreuna pentru tot restul vietii, este important sa ai in vedere cateva calitati care sa nu lipseasca partenerului tau, scrie sheknows.com.

foto interior si prima pagina: patrisyu, Shutterstock

Cu bune sau cu rele, orice relatie are diferite perioade. Nu vei stii daca veti fi impreuna pentru tot restul vietii, dar poti alege sa-ti faci viata alaturi de un barbat care-ti merita atentia. Pentru a face lucrurile sa fie mult mai simple, este esential sa inveti sa faci diferenta si sa fii atenta la toate acele calitati care sa nu lipseasca partenerului tau.

1. Trebuie sa fie independent

Un barbat independent este un barbat care stie sa se faca placut, iar aceasta calitate nu trebuie sa-i lipseasca partenerului tau. Ai nevoie de cineva care sa te ocroteasca, sa iti ofere siguranta si sa te completeze. Desigur, trebuie sa inteleaga ca ai nevoie de putina libertate din cand in cand, asa ca iubitul tau trebuie sa fie genul de barbat care iti respecta intimitatea si viata pe care o ai in exteriorul relatiei.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.