Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci ale flirtului. Cu ce incepi?

In zilele noastre, cei care se afla in cautarea jumatatii trebuie sa emane incredere in fortele proprii si sa arate ca au disponibilitatea de a intra in jocul seductiei.

Daca vrei sa-ti gasesti sufletul pereche, afla care sunt cele 10 porunci ale flirtului propuse de usatoday.com. Odata ce stapanesti arta seductiei, viata ta amoroasa iti va oferi numai motive de bucurie!

foto interior si prima pagina: nd3000 Shutterstock

Flirtul a fost considerat inca din cele mai vechi timpuri o arta. Pe vremuri, femeile de la curtile regale erau invatate inca de mici cum sa atraga atentia barbatilor, folosindu-si senzualitatea ca pe o arma de pret. De asemenea, se spune ca faimoasa regina egipteana Cleopatra ii cucerea pe barbati cu o singura privire si astfel acestia deveneau sclavii ei pe vecie. In zilele noastre, cei care se afla in cautarea jumatatii trebuie sa emane incredere in fortele proprii si sa arate ca au disponibilitatea de a intra in jocul seductiei.

Cele 10 porunci ale flirtului

1. Gaseste subiecte interesante de discutie

Citește și:

Barbatii sunt atrasi de femeile inteligente, care isi sustin punctul de vedere si carora nu le e teama sa incerce lucruri noi.

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.