Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de planuri cand nu sunt chiar asa cum iti doresti

Cum sa scapi de planuri cand ai promis ca iesi in oras, dar, de fapt, ai chef sa te duci acasa si sa lenevesti? Foloseste cateva scuze care au mereu succes.

Cand ai multi prieteni si un program incarcat, e complicat sa iti faci planuri. E foarte posibil sa iti iei prea mute angajamente si sa nu iti mai ramana deloc timp pentru tine. Poate ca, atunci cand cineva iti propune, chiar ai chef sa iesi in oras cu prietenele sa beti ceva sau sa vedeti un film, dar, cand vine ziua respectiva, ai prefera sa mergi acasa si sa vezi un film de pe canapeaua ta.

Daca te gasesti deseori in aceasta situatie, e bine sa afli cum sa scapi de planuri atunci cand acestea nu sunt ceea ce iti doresti.

In primul rand, nu ai de ce sa te simti vinovata cand te simti coplesita de programul incarcat! Indiferent ca prietenele tale se supara uneori, daca nu mergi la intalnirea programata cu o saptamana inainte, e important sa faci lucruri ca sa te simti bine! Asadar, daca vrei sa stii cum sa scapi de planuri, e bine sa ai o tactica bine pusa la punct. Iata ideile celor de la Elitedaily.com.

Citește și:

Afla cum sa scapi de planuri cand nu ai chef de ele pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: g-stockstudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.