Setari Cookie-uri

Sase motive pentru care sufletul pereche intarzie sa apara

Citesti cu infrigurare horoscopul si speri sa afli data la care sufletul tau pereche isi va face aparitia. Nu te impacienta. Va aparea atunci cand esti pregatita. Iata sase motve pentru care intarzie sa apara. 

4. Amani momentul

Fericirea nu este ceva ce se intampla in viitor. Ci acum. Sufletul tau pereche exista si el acum, in acest moment. Doar pentru ca nu l-ai intalnit fizic, nu inseamna ca energia si alegerile sale nu te influenteaza. Intalnirea cu sufletul pereche se intampla in fiecare moment. Este un dans al doua energii care graviteaza una spre cealalalta.

5. Esti ocupata cu alte persoane.

Fara indoiala, esti inconjurata de un anumit numar de persoane: familia, prietenii, colegii de munca. Interactiunea cu acestia nu este doar la nivel social ci si energetic. Uneori energia ta poate fi epuizata de acestia. Atunci cand petreci prea mult timp cu oameni toxici, nivelul tau de energie scade si, implicit vibratia.

Acest lucru ingreuneaza procesul de conectare cu sufletul tau pereche. Stabileste granite sanatoase si nu ezita sa renunti la petrecerea timpului cu oameni care nu-ti sunt benefici.

Citește și:

6. Nu ai invatat inca o lectie de viata importanta

Sufletul tau pereche nu este o persoana care are scopul de a te intregi. Tu singura trebuie sa facia asta si, ce cele mai multe ori, este vorba despre invatarea unei lectii de viata importanta. Este posibil sa existe parti din tine care au nevoie de vindecare sau parti din tine pe care inca trebuie sa le descoperi.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.