Setari Cookie-uri

Bucle perfecte: Ce sa facem pentru ca buclele noastre sa reziste

Astazi va impartasim sfaturile si trucurile noastre preferate pentru bucle rezistente si perfecte. Toate aceste tips and tricks sunt valabile si pentru extensiile de par (si aici ma refer la par natural).

5 Sfaturi pe care, cel mai probabil, nu le-ati mai auzit pana acum.

Toate fetele iubesc acele bucle frumoase, impecabile, care rezista ore si ore si ore (sau poate chiar si zile). Astazi va impartasim sfaturile si trucurile noastre preferate pentru bucle rezistente si perfecte. Toate aceste tips and tricks sunt valabile si pentru extensiile de par (si aici ma refer la par natural).

foto interior si prima pagina: Sofia Zhuravetc, Shutterstock

Bucle perfecte: Ce sa facem pentru ca buclele noastre sa reziste

1. Cum faci ca buclele sa reziste? Le racesti!

Unul dintre cele mai eficiente trucuri pentru ca buclele sa reziste mai mult timp este sa le lasi sa se raceasca inainte de a trece cu mana prin ele. Daca ai parul foarte moale, cu fir subtire si alunecos, ai nevoie de cateva agrafe sau cleme; imediat dupa ce ai ondulat suvita, scoate-o usor de pe ondulator, pune-o in palma si prinde-o de cu o agrafa/clema. Procedeaza la fel cu toate suvitele, apoi asteapta sa se raceasca, dupa care desprinde agrafele, foloseste fixativ si treci cu mana prin par pentru a da buclelor un aspect cat mai natural.

Citește și:

In timpul ondularii parului, caldura este transferata in firele de par, ceea ce le face sa isi schimbe forma. Odata ce parul este racit, acest truc va permite cuticulei sa se inchida si sa isi pastreze forma data, buclele rezistand mult mai mult timp astfel.

Acest truc este valabil pentru orice tip de par. Daca, insa, nu aveti timp sa asteptati 10-15 minute pentru ca parul sa se raceasca, fixeaza-le cu agrafe sau cleme si foloseste uscatorul de par cu aer rece.

Urmareste tutorialul nostru video pentru Bucle lejere in doar cateva minute.

bucle rezistente

2. Foloseste produsele de par potrivite si vei avea bucle rezistente, asa cum iti doresti

Ajuta-ti buclele sa reziste mai mult folosind produse de stuling. In functie de parul pe care il ai, aplica un pic de spuma inainte de a usca parul sau doar fixativ dupa folosirea ondulatorului.

3. Investeste in ondulatoare de calitate

Crezi ca nu ai nicio sansa ca buclele sa reziste mai mult de 5 minute si mai tot timpul dai vina pe faptul ca ai un par drept. Noi te sfatuim sa incerci si alte produse de aranjat parul; ondulatoarele de calitate superioara chiar vor face diferenta si dupa ce le vei testa vei realiza ca problema nu este la parul tau... ci la ondulatorul pe care l-ai folosit pana acum.

Citește și:

Da, intr-adevar, acestea au un pret mai mare decat cele obisnuite insa ele contin si materiale mai bune care se incalzesc mai bine si dauneaza mai putin parului.

Sfat foarte important: Cand folosesti ondulatorul sau placa de par nu depasi niciodata temperatura de 150 de grade. Stiu ca iti doresti un par aranjat, insa sunt convinsa ca mai degraba il vrei sanatos decat ars.

4. Foloseste un ondulator cu tambur potrivit

Dimensiunea tamburului este foarte importanta. Este usor sa crezi ca un tambur cu diametrul mai mare este ceea ce ai nevoie pentru a obtine acele bucle sexy ale ingerilor Victoria's Secret. Noi inca suntem de parere ca un ondulator cu tambur subtire este suficient. In functie de parul tau testeaza mai multe ondulatoare si vezi care este diferenta dintre buclele obtinute.

5. Ai pus aceste sfaturi in aplicare si inca nu iti rezista buclele?

Ei bine, draga noastra prietena, acesta este un semn ca parul tau tipa dupa ajutor. Parul foarte deteriorat (care are si varfurile despicate) nu se onduleaza bine. Este timpul sa ii arati parului ca tii la el si sa mergi la tuns. Daca iti este mila de el si nu vrei sa il tai, atunci iti recomandam sa citesti articolul nostru > Cum scapam de varfurile despicate?

Citește și:

sursa material: Cosanzene.ro

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.