Setari Cookie-uri

E posibil sa traiesti fara teama? Calculeaza riscurile!

Multi oameni traiesc intr-o stare continua de teama si ingrijorare. Exista o multime de factori emotionali, interni si externi, care te influenteaza din acest punct de vedere.

Ca sa fii libera trebuie sa nu iti fie frica la fiecare pas, in fiecare zi! E posibil sa traiesti fara teama daca inveti sa analizezi constient cat de mari sunt riscurile cu care te confrunti. Izoleaza situatia si decide in functie de fiecare caz in parte, nu te gandi la ce au patit altii in situatii asemanatoare!

foto interior si prima pagina: Antonio Guillem, Shutterstock

Multi oameni traiesc intr-o stare continua de teama si ingrijorare. Exista o multime de factori emotionali, interni si externi, care te influenteaza din acest punct de vedere. Factorii externi provin, deseori, din mass-media care te bombardeaza cu povesti despre terorism, epidemii, dezastre naturale, crime sau incalzire globala. Scopul acestor stiri nu este de a informa, ci de a asigura un grad maxim de dramatism, care aduce audienta si publicitate.

Influentele interne tin de felul in care functioneaza creierul tau, de mediul in care ai crescut si de experientele de viata. Influentele interne si externe, puse laolalta, influenteaza modul in care gandesti si in care te temi sau nu in viata de zi cu zi.

Citește și:

Dar e posibil sa traiesti fara teama ca ceva rau se poate intampla in fiecare clipa a vietii tale.

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.