Setari Cookie-uri

Inima n-are nici cap si nici picioare. Ea doar vrea sa iubeasca

Vor fi momente si momente. Cele neplacute ar trebui sa fie doar intre voi; pentru ca sunteti doi si pentru ca nimeni altcineva nu ar trebui implicat intr-o relatie in afara de voi. Daca tii la el, nu renunta! Alege sa il iubesti in fiecare zi. 

Am avut sansa sa uit de el, insa nu am putut. Aceasta mi-este lectia pe care intentionez sa o tin aproape de inima mea. El a fost greseala mea frumoasa. Inima mea l-a ales pe el.

foto interior si prima pagina: samantha cheah, Shutterstock

Stiu ca nu sunt multe persoane care cred in o a doua sansa. Unele persoane nu cred in sanse deloc. Insa eu cred... pentru ca, daca dragostea nu este despre a oferi o noua sansa, atunci despre ce este?

Cine a spus ca dragostea este usoara, nu a iubit cu adevarat. Pentru ca dragostea este mult mai mult decat orice pe lumea asta. Dragostea este coplesitoare, dificila si extrem de frumoasa. Dragostea te cuprinde cu toata forta ei, iti fura noptile, iti face zilele mai frumoase, iti pune lacrimi pe obraji si iti ofera cele mai dulci saruturi.

Vor fi momente si momente. Cele neplacute ar trebui sa fie doar intre voi; pentru ca sunteti doi si pentru ca nimeni altcineva nu ar trebui implicat intr-o relatie in afara de voi. Daca tii la el, nu renunta! Alege sa il iubesti in fiecare zi.

Citește și:

Da, dragostea este despre alegerile pe care le facem. Dragostea vine cand nu ne asteptam. Dragostea inseamna sa alegi fericirea altcuiva chiar si atunci cand asta inseamna ca tu sa suferi. Dragostea inseamna sa accepti durerea pentru ca stii ca nu poti trai altfel.

Si chiar si atunci cand el se opreste sa te mai iubeasca... tu continua sa il iubesti. Alege fericirea pentru el.

Uneori dragostea este acolo doar pentru a te ajuta sa realizezi cat de importanta este o persoana pentru tine. Uneori dragostea este acolo pentru a iti dovedi ca exista lucruri pentru care trebuie, totusi, sa fii recunoscatoare in aceasta viata, chiar si atunci cand s-a incheiat.

Nu conteaza ce spun alte persoane. Pentru ca dragostea nu este despre alte persoane. Este despre barbatul pe care il iubesti. Este despre tine. Este despre ce iti spune inima.

Si daca se intoarce la tine, ofera-i inca o sansa. pentru ca... daca dragostea nu este despre a oferi sanse, atunci despre ce este?

Citește și:

Nu conteaza ce cred ei. Nu conteaza ce ti se spune. Nu conteaza daca este deja o prapastie in relatia voastra. Daca asta vrea inima ta, nimeni nu te poate face sa nu vrei...

Inima vrea ce vrea ea... INTOTDEAUNA!

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.