Setari Cookie-uri

4 Motive sa fii fericita chiar si atunci cand simti ca totul se prabuseste in jurul tau

Fericirea este sentimentul universal pe care toti ne dorim sa il experimentam cat mai mult timp cu putinta si de cat mai multe ori in aceasta viata. Stiinta fericirea ne spune ca fericirea este, intr-adevar, o alegere. 

"Cred ca cei mai tristi oameni fac tot posibilul sa ii faca pe ceilalti fericiti pentru ca stiu cum este sa te simti lipsit de valoare si nu vor ca nimeni altcineva sa se simta asa." - spunea Robin Williams.

foto interior si prima pagina: Tinseltown, Shutterstock

Fericirea este sentimentul universal pe care toti ne dorim sa il experimentam cat mai mult timp cu putinta si de cat mai multe ori in aceasta viata. Stiinta fericirea ne spune ca fericirea este, intr-adevar, o alegere.

Iata care sunt cele mai importante pentru motive pentru a fi fericita chiar daca simti ca nimic nu merge asa cum iti doresti:

1. In viata ta sunt oameni care te iubesc si care depind de tine

Cine sunt cei mai importanti oameni din viata ta? Cel mai probabil ai face orice pentru acesti oameni, nu-i asa? Daca esti in cautarea unui motiv pentru a fi fericita, acesta este unul cu care sa incepi.

Citește și:

Indiferent de cat de dificila este viata, langa tine va exista intotdeauna care sa te iubeasca neconditionat. Crezi ca cei dragi vor sa te vada nefericita si cu moralul la pamant? Bineinteles ca nu! Deci alege fericirea pentru oamenii care te iubesc.

2. Viata s-ar putea schimba dramatic intr-o clipa

Viata este complet imprevizibila. Oricare dintre noi se poate trezi maine si poate avea parte de o schimbare radicala (in bine sau in rau). Ideea este ca nu stim niciodata ce ne aduce urmatorul minut. Asadar, nu astepta pana maine sa fii fericita. Alege fericirea astazi si bucura-te de fiecare moment pe care il ai.

In loc sa te ingrijorezi pentru orice, ar trebui sa incepi sa observi si sa te bucuri de ce se intampla acum in viata ta. Nimeni nu are puterea de a determina viitorul.

3. Lumea are nevoie de oameni mai fericiti

In fiecare saptamana auzim despre o noua tragedie care ne pune la indoiala spiritul uman. Din pacate, traim intr-o lume in care in mod inevitabil este si va fi in continuare razboi, foamete, saracie si dezastru. Dar acum vine vestea buna: intotdeauna binele va triumfa in fata raului. Actiunile unei persoane fericite pot schimba literalmente lumea. Asadar, invata sa fii schimbarea pe care doresti sa o creezi.

Citește și:

4. Fericirea face bine in relatii

Oamenii fericiti au mai putini dusmani si mai multi prieteni. Asta inseamna ca daca inveti sa fii fericita, vei putea lucra la relatiile pe care le ai cu oamenii din jurul tau - si aici nu ma refer doar la relatiile sentimentale, ci si la cele de familie si la cele de pe plan profesional.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.