Setari Cookie-uri

Bauturi fine pentru cocktailuri de Craciun

Craciunul este sinonim cu traditia cand familiile se reunesc, prietenii isi fac marturisiri noi si se impart cadouri. Ramane constanta ideea ca toti dragi sa se adune impreuna la o masa unde se savureaza bucate traditionale si se fac schimburi de zambete.

Trebuie sa recunoastem ca licorile sunt la fel de importante. Astfel, daca vrei sa iti impresionezi invitatii cu niste cocktailuri potrivite pentru sezonul de iarna, iti recomandam cateva bauturi ideale pentru Craciunul asta.

Coktailuri cu miros de iarna: cele mai bune bauturi pentru Craciun

Este clar, exista diverse retete demne de luat in considerare. Ca sa iti fie mai usor, iti numim ingredientul principal si tu te ocupi de amestecul de arome si gusturi, ca sa te asiguri ca totul iese ca la carte.

Creativitatea trebuie sa ramana cuvantul cheie.

  • Romul alb in cocktailuri de iarna

O bautura spirtoasa care nu ingradeste imaginatia cand vine vorba despre pregatit cocktailuri, mai ales unele care sa-ti tina de “cald” iarna asta.

White Mojito este cel mai cunoscut, foarte cremos. Scortisoara ar trebui sa fie adaugata pentru o savoare yammi.

Citește și:

rom alb

Vezi aici oferte

  • Vinul rosu in combinatii condimentate pentru Craciun

Se poate consuma fiert, in clasica reteta cu cuisoare, scortisoara si gutui. Sunt diverse variante la care se mai adauga piper, nucsoara, cardamon, anason, coriandru si altele.

Daca vrei sa incerci ceva diferit, poti opta pentru Winter Sangria. Poti face si alte combinatii cu sirop de vanilie sau coniac.

vin rosu oferte

Vezi aici oferte

  • Prosecco si retete de cocktailuri pentru Craciun

Sau bautura aia sparkle care poate inlocui cu usurinta sampania consumata la mesele fastuoase. Nimic nu se compara cu un pahar de prosecco.

Poate doar cocktailurile alea pe care le vei asocia mereu cu Craciunul, cum ar fi The Winter Bellini. Fierbe cateva felii de pere, fa-le piure si stinge-le cu Prosecco. Noteaza si Hedgerow Royale.

bauturi Prosecco

Vezi aici oferte

  • Lichiorul Campari: idei de combinatii pentru bauturi de iarna

Se poate folosi destul de simplu pentru a servi bauturi aperitiv in combinatii dintre cele mai banale pentru a obtine bauturi care te ajuta sa sarbatoresti Craciunul.

Citește și:

O combinatie echilibrata intre amarui si fresh cu care nu dai gres ar fi daca vei mixa putina menta sau suc de afine si apa tonica.

bautura Campari

Vezi aici oferte

Cocktailuri cu bauturi spirtoase pentru iarna

  • Vodka sau in ce combinatii sa o folosesti in cocktailuri

Este pentru cei mai pretentiosi dintre noi, daca vrem ceva sofisticat si puternic. Nici aici optiunile nu sunt de neglijat pentru diverse punch-uri: Winter Spice Screwdriver (cu scortisoara si suc de portocale), Winter Sea Breeze (suc de grapefruit, apa tonica), The Snowflake, Whipped Caramel Hot Cocoa.

bautura vodka

Vezi aici oferte

  • Coniacul iti tine de cald iarna asta

Este un ingredient clasic care nu ar trebui sa lipseasca de la masa de Craciun, care se serveste preferabil dupa cina indestulatoare.

Se poate folosi si pentru bauturi festive usor picante: Christmas Citrus cu aroma de portocale, Winter Warmer cu gust de cacao. Insa, cel mai sigur este sa amesteci cinci ingrediente pentru un punch gustos: coniac, zahar, lamaie, apa si ceai sau mirodenii.

Citește și:

coniac oferta

Vezi aici oferte

  • Whisky si propuneri de cocktailuri fierbinti

Sau cum aceasta bautura face pereche buna cu iarna.

Cidrul este usor de pregatit: cidru de mere, whisky, batoane de scortisoara. Sau amesteci cateva felii de mere cu putina gheata. Oricand poti opta pentru shot-uri.

Whisky este foarte bun si in combinatie cu ghimbir sau cu portocale, obtinand un digestiv senzational. Sau ciocolata calda, crema de whisky, cafea, daca vrei ceva hot.

bautura Whisky

Vezi aici oferte

Desigur, exista varianta sa alegi si cocktailuri cu sucuri naturale, fara alcool. Dar incercam sa ne imaginam ca reuniunea de anul asta de Craciun ar trebui sa fie una memorabila, de care sa radeti data viitoare.

Daca vrei sa cumperi un cadou pentru cineva drag, care va va trece pragul anul acesta, urmariti ofertele la cosurile cadou - exista diverse amestecuri ghiduse de care sa te indragostesti. Nu uita de colindele de fundal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.