Setari Cookie-uri

8 mituri care te impiedica sa-ti traiesti visul si sa ai o viata implinita

Ce te impiedica sa-ti traiesti visul? Sunt atatea ganduri pe care ti le faci si care te opresc sa traiesti asa cum vrei. Sunt atatea temeri. Atatea idei preconcepute, alimentate de societate sau de familie. Atatea gesturi si emotii cu care tu te sabotezi.

Specialistii de la Wass Street Insanity au scris despre 8 mituri care te impiedica sa-ti traiesti visul. Tu ce scuze folosesti ca sa nu ai o viata implinita?

foto interior si prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

8 mituri care te impiedica sa-ti traiesti visul

1. Job-urile de lunga durata sunt cele mai bune

Acest gen de gandire conservatoare functiona pe vremea parintilor si bunicilor nostri, care planuiau sa aiba acelasi job timp de 30-40 de ani. Insa acum generatiile sunt diferite. Si credem prea usor ca siguranta si protectia noastra se afla in factori externi noua. Si tu probabil ca te-ai obisnuit sa crezi ca un salariu lunar sau un job stabil ori multi prieteni iti garanteaza fericirea si stabilitatea. Insa sentimentul de siguranta si de libertate sunt interne, nu depind de altii. Si poti fi libera si sigura pe tine facand ce iti place.

Citește și:

Avand viata pe care ti-o doresti. Daca mereu incerci sa dovedesti ceva celor din jur, asta te impiedica sa-ti traiesti visul. Nu-ti mai pierde energia pe ceea ce gandesc altii. Vei vedea ca relatiile tale vor fi mai sanatoase daca esti sigura pe tine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.