Setari Cookie-uri

Trei pasi pentru a-ti transforma viata in bine

Credintele si gandurile tale iti slefuiesc realitatea, la fel si povestea pe care ti-o spui zilnic despre tine.

Randall Libero a fost unul dintre expertii media invitati sa vorbeasca la Awakened Women Convergence 2017 in Scottsdale, Arizona, eveniment de la care am transmis live. Producator al unor emisiuni radio de succes la Voice America, Randall Libero este unul dintre acei jurnalisti care transforma aceasta profesie intr-un mod de uni inimile oamenilor, a-i inspira si motiva sa evolueze din punct de vedere spiritual. Randall crede ca fiecare dintre noi conteaza si, mai ales are puterea de a-si transforma propria viata dar si pe a celorlalti in bine. Iata cum.

foto interior si prima pagina: DarkBird Shutterstock

1. Inchide-ti telefonul. Fa gestul asta din cand in cand, iesi afara, descalta-te, plimba-te prin iarba, priveste cerul si conecteaza-te cu momentul prezent, cu tine. Asta ne recomanda toti marii maestri spirituali: sa ne conectam cu noi insine, cu respiratia noastra, cu inima noastra si astfel vom afla raspunsul la toate intrebarile noastre. Cu cat ptreci mai mult timp in tacere si te deconectezi de la distragerile si zgomotul lumii exterioare, cu atat devii mai constienta de propriile tale ganduri. In timp, vei ajunge sa le deosebesti pe ale tale de ale altor persoane. Sunt fiinte vibrationale care, daca nu suntem atente, preluam energia altor persoane. Suntem mai empatici decat credem.

Citește și:

2. Calatoreste des. Nu merge doar in locurile turistice, mergi in locuri incarcate de istorie pentru a intelege felul in care oamenii traiau cu mii de ani in urma si cum am ajuns la traiul pe care il avem astazi. Sa intelegem felul in care strabunii nostri aveau grija de natura, in comparatie cu noi si felul in care distrugem mediul inconjurator. Civilizatia moderna nu este sustenabila si se va prabusi. Insa chiar si tu poti contribui la a impiedica acest lucru sa se intample alegand schimbarea aici si acum. Totul este sa te intrebi cum poti contribui. O poti face in felurite moduri, inclusiv ajutandu-i pe cei de langa tine sa aiba o perspectiva diferita asupra lucrurilor.

3. Nu uita ca esti producatorul propriei tale vieti. Credintele si gandurile tale iti slefuiesc realitatea, la fel si povestea pe care ti-o spui zilnic despre tine. Viata mea s-a schimbat atunci cand cunoscutul autor si speaker motivational John Demartini mi-a spus sa folosesc urmatoarea mantra: sunt un geniu si imi folosesc intelepciunea in fiecare zi. Acela a fost momentul in care mi-am recunoscut creativitatea si talentul.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.