Setari Cookie-uri

Cel mai asteptat filmulet de Craciun este AICI!

Filmuletul de doua minute prezinta povestea lui Joe, un baietel de sapte ani, care nu poate dormi noaptea din cauza lui Moz, un monstrulet simpatic care se strecoara sub patul lui si sforaie pana dimineata.

Stii ca mai este putin si vin sarbatorile cand John Lewis face oficial clipul de Craciun din acest an. Da, oficial a inceput sezonul colindelor si a decoratiunilor.

Filmuletul John Lewis din 2017 dedicat sarbatorilor de iarna are doua minute si spune povestea lui Joe, un baietel de sapte ani care nu poate dormi nopti intregi din cauza lui Moz, un monstru simpatic care traieste sub patul lui si sforaie pana dimineata. Micutul este ingrozit de aceasta creatura pana intr-o seara, cand Moz face un sunet amuzant.

Dupa chicotiri minute intregi, Joe indrazneste sa se uite in final sub pat si vede aceasta creatura mare, cu parul lung, ochi mari si cu nasul umflatel, care il priveste cu uimire.

Cei doi devin prieteni apropiati; Moz continua sa ramana ascuns in dormitorul lui Joe, asteptandu-l de fiecare data nerabdator sa vina de la scoala si sa se joace cu el. Insa noptile nedormite incep sa se resimta, iar copilul nu mai poate ramane treaz in timpul zilei.

Citește și:

Moz isi da seama ca prietenul lui are nevoie de spatiul sa propriu si ia o decizie radicala. Va invit sa urmariti tot clipul pentru a vedea o poveste frumoasa despre prietenia adevarata.

Filmul a fost regizat de Michel Gondry si a durat 11 luni, de la crearea povestii pana la editarea video.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.