Setari Cookie-uri

O poveste minunata de Craciun

Domnul si Doamna Urs revin pe micile ecrane pentru un filmulet dragalas si emotionant despre puterea iubirii. Iata clipul de Craciun pentru acest an realizat de Aeroportul Heathrow.

Sarbatorile nu sunt despre cadouri, ci despre iubire.

Aceasta este cea mai simpatica poveste de Craciun.

A aparut si clipul de Craciun pentru 2017 realizat de Aeroportul Heathrow. Domnul si Doamna Urs (Bear) revin pe micile ecrane pentru inca un filmulet dragalas si emotionant despre puterea iubirii.

Cei doi au fost introdusi publicului anul trecut, cand au calatorit prin aeroport pentru a se reuni cu familiile lor de sarbatori.

Potrivit TheSun, in acest an aflam cum a inceput povestea lor de dragoste. Totul incepe in anul 1967, cand cei doi se intalnesc pentru prima data intr-un avion in care domnul Urs zbura in interes de munca, iar doamna Urs era stewardesa. Domnul Bear isi uita palaria si haina pe scaunul din avion, iar doamna Urs alearga dupa el pentru a i le da si il prinde chiar in momentul in care acesta ajunge la autobuz.

Cu ochi tristi, ursuletul se intreaba daca o va mai vedea vreodata. Din fericire, clipul continua cu povestea lor, aratand cum cei doi au reusit sa depaseasca momentele dificile dintr-o relatie la distanta.

Citește și:

Putem vedea cum familia lor creste de fiecare data cand unul dintre ei se intoarce acasa, intotdeauna fiind intampinat de micutii lor la aeroport. La final, intr-un moment destul de intim, vedem un batranel urs care calatoreste singur si se uita emotionat la o fotografie de familie. Povestea se incheie minunat si va invit si pe voi sa o urmariti pentru ca demonstreaza pentru a mia oara ca sarbatorile nu sunt despre cadouri, ci despre iubire si familie... despre dragostea adevarata.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.