Setari Cookie-uri

Lectii de viata pentru anul 2018. Tine-le minte, iti vor fi de ajutor!

Am adunat unele dintre cele mai frumoase lectii de viata care sa ne ghideze in 2018. Va invit sa le cititi mai jos si sa le impartasiti cu cei dragi din viata voastra.

16. Daca vrei ca viata ta sa fie o poveste minunata, intelege ca tu esti autorul si in fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o noua pagina.

17. Fiecare moment este o oportunitate de a-ti schimba viata, pentru ca in orice moment poti sa iti schimbi modul de a simti.

18. Daca nu ai plans, n-ai cum sa ai ochii frumosi.

19. Cuvintele au puterea atat de a distruge, cat si de a vindeca. Cand cuvintele sunt adevarate si pline de bunatate, atunci ele pot schimba intreaga lume.

20. Nu este o minciuna ca cele mai bune lucruri in viata sunt gratis: imbratisarile, parcurile, prietenii, timpul petrecut cu familia, zambetul.

21. Cauta sa devii un om mai bun si asigura-te ca stii cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta ca acea persoana sa stie cine esti.

22. Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu fa rau.

23. Daca ai nevoie de o dovada ca fericirea adevarata exista, uita-te la copiii care se joaca impreuna in parc.

Citește și:

24. Construieste-ti propriile tale visuri sau altcineva te va angaja ca sa le construiesti pe ale sale.

25. Inconjoara-te intotdeauna de oamenii pe care ii placi, oameni cu care poti avea o conversatie placuta, de la care ai ce sa inveti.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.