Setari Cookie-uri

Nu rani o femeie cu suflet sensibil... pentru ca vei regreta intreaga ta viata

Nu vor ignora mesajele tale si nici nu te vor sterge de la prieteni fara sa te avertizeze in prealabil. Iti vor spune ca te vor scoate din viata lor deoarece simt nevoia sa vorbeasca despre sentimentele lor, sa spuna tot ce au pe inima.

Femeile cu suflet sensibil sunt incredibil de dulci. Ele vad ce este mai bun la lume. Ele raman optimiste. Pretuiesc fiecare moment petrecut in preajma oamenilor dragi lor. Insa pot fi si fete rele.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Daca ajungi sa le ranesti - sau chiar mai rau, sa ranesti pe cineva din viata lor - se vor transforma in cel mai mare dusman al tau. Te vor scoate din viata lor fara sa se gandeasca de doua ori. Vor pleca si nu vor mai intoarce capul inapoi. Te vor sterge complet din amintirile lor. Va fi ca si cum nu ai fi existat niciodata.

Cu toate acestea, ele nu sunt tipul de femei care sa te ignore. Nu vor ignora mesajele tale si nici nu te vor sterge de la prieteni fara sa te avertizeze in prealabil. Iti vor spune ca te vor scoate din viata lor deoarece simt nevoia sa vorbeasca despre sentimentele lor, sa spuna tot ce au pe inima.

Citește și:

Acesta este motivul pentru care iti vor explica rationamentul din spatele deciziei luate. Iti vor oferi informatii specifice cu privire la ce ai facut gresit.

Vor sa iti ofere o sansa de a raspunde. Vor sa iti ofere o sansa de a explica ce ai facut. Cel mai important, vor sa iti ofere sansa de a afla exact ce ai facut gresit pentru ca vor sa vezi durerea pe care ai cauzat-o.

Si pentru ca vor sa lucrezi la tine. Vor sa devii mai bun, sa nu mai ranesti urmatoarea persoana care vine in viata ta. Ele inca au o inima buna... chiar si atunci cand nu vor sa te mai priveasca. Inca le mai pasa de tine, chiar daca si-au pierdut sentimentele pentru tine.

Femeile cu suflet sensibil sunt altruiste. Intotdeauna ii pun pe altii pe primul loc, chiar si inaintea lor. Sunt cele mai bune persoane pe care le vei intalni vreodata... pana la un punct. Nu poti sa le ranesti mereu si sa te astepti sa ti se permita. Nu le poti face rau si sa te gandesti ca nu vor spune nimic.

Citește și:

Ele au standarde. Au un plan bine gandit in viata. Nu te-ar minti niciodata, asa ca nu vor accepta ca tu sa le minti. Nu te-ar rani niciodata, asa ca nu vor accepta ca tu sa le ranesti.

Se asteapta sa vezi cate sacrificii fac pentru relatia voastra, sa apreciezi tot efortul pe care il depune si sa renunti sa te mai plangi. Se asteapta sa le oferi acelasi nivel de respect pe care ele ti l-au aratat intotdeauna.

Femeile cu suflet sensibil au un control bun asupra temperamentului lor. Isi calculeaza fiecare miscare si niciodata nu se lasa purtate de val. Au si o parte dura.

Daca faci o greseala cu care le ranesti, te vor scoate din viata lor. Pentru ca ele cauta iubire, nu durere. Nu joaca jocuri, ci vor iubire adevarata. Vor un barbat adevarat. Si te vor face sa iti doresti sa nu le fi intalnit niciodata.

Nu vor tolera sa fie tratate urat deoarece stiu cat de valoroase sunt. Sunt femei cu inima buna, care asteapta o relatie in care sa iubeasca si sa fie iubite. Sa nu existe minciuni. Nici compromisuri. Nici infidelitate. Nici durere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.