Ai gresit. Foarte bine. Gaseste lectia din aceasta greseala.

7 Lectii de viata puternice invatate din Alchimistul

Daca exista un lucru pe care ne place sa ni-l spunem este ca totul se intampla dintr-un motiv si ca durerea si suferinta vin in viata noastra astfel incat noi sa putem invata lectii importante care sa ne ajute sa trecem cu bine prin viata. Aceste lectii ar trebui sa ne ajute sa devenim mai puternici, mai precauti, mai curajosi, mai sinceri, mai maturi.

foto interior si prima pagina: Valentina Photos, Shutterstock

"Totul face parte dintr-un plan mult mai mare" - ni se spune. Asta ne spun prietenii, membrii familiei, partenerii de viata, precum si autorii celor mai bine vandute carti de dezvoltare personala. Toti adora sa ofere acest sfat.

Adevarul este ca este mult mai usor sa vezi lectia in greutatile altei persoane; este usor sa te uiti la altcineva cu compasiune, sa spui ca ii este greu si sa il sfatuiesti sa aiba rabdare, sa vada partea buna a lucrurilor, sa astepte o noua zi. "Dupa furtuna intotdeauna rasare soarele."

Insa atunci cand tu esti cel pus in fata situatiei dificile, cand treci prin vremuri grele, vezi altfel toate aceste lucruri. Simti ca nu mai ai control asupra vietii tale. Pana acum tu erai stapana pe tot ce se intampla, aveai totul bine pus la punct si fiecare miscare era bine planificata. Acum este un haos total. Si ce faci? Cum poti vedea partea frumoasa a lucrurilor?

15 Lectii de viata de la Rumi pentru a reduce stresul in perioada sarbatorilor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta