Setari Cookie-uri

Dieta uimitoare care te face fericit. Iata ce trebuie sa mananci trei zile la rand

Daca va confruntati cu sentimente de depresie, demotivare si lipsa de entuziasm sau daca intampinati dificultati a va bucura de lucrurile mici din viata de zi cu zi, este timpul sa va reganditi dieta.

Christine Bailey, terapeut nutritionist englez, autoare a cartii „The Brain Boost Diet Plan”, arata ca intre dieta, functia creierului si starea de spirit e o legatura stransa. Ea a compus o dieta care iti schimba starea de spirit intr-una buna, in doar trei zile.

foto interior si prima pagina: malinkaphoto, Shutterstock

Starea de spirit scăzuta si depresia sunt probleme comune pentru multi oameni de toate varstele. Daca va confruntati cu sentimente de depresie, demotivare si lipsa de entuziasm sau daca intampinati dificultati a va bucura de lucrurile mici din viata de zi cu zi, este timpul sa va reganditi dieta, crede nutritionistrul englez. Iata planul compus de ea, publicat de DailyMailOnline.

ZIUA 1

Mic dejun: Crema de arahide cu ciocolata si banana – va energizeaza corpul si creierul. Bananele contin vitaminele A, B6 si C, fibrele, potasiu, fosforu, fieru si carbohidrati, dar si acid triptofan. Vitamina B6 ajuta la transformarea triptofanului in serotonina, hormonul fericirii.

Citește și:

Continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.