Setari Cookie-uri

Cele patru daruri ale singuratatii

Cea mai mare parte din viata ta, ti-ai concentrat atentia in exterior. Egoul te-a facut sa te concentrezi asupra aspectului material al vietii precum banii, imagine, reputatia, obiectele pe care le detii. Dar cand singuratatea te loveste, nimic din acestea nu mai conteaza. 

Multe persoane se tem de singuratate. Si asta pentru ca in singuratate suntem obligati sa petrecem timp cu noi insine. Singuratatea este insa un dar de pret. Iata de ce.

foto interior si prima pagina: frankie's, Shutterstock

1. Te ajuta sa gasesti relatiile potrivite

Vine un moment in viata ta in care, desi este inconjurata de prieteni, familiei si chiar un partener romantic, te simti singura si incompleta. Ai un sentiment puternic de singuratate si deconectare. Suntem cu totii in crestere si uneori drumurile noastre se pot desparti. Recunoaste relatiile toxice care nu iti servesc si lasa-le sa plece. Singuratatea iti va permite sa te cunosti mai bine si sa faci loc in viata ta pentru relatia potrivita.

2. Iti aduce atentia in interiorul tau

Cea mai mare parte din viata ta, ti-ai concentrat atentia in exterior. Egoul te-a facut sa te concentrezi asupra aspectului material al vietii precum banii, imagine, reputatia, obiectele pe care le detii. Dar cand singuratatea te loveste, nimic din acestea nu mai conteaza. Ea te indruma insa spre calatoria ta interioara, spre lucrurile care conteaza cu adevarat in viata. Cand incepi sa te concentrezi asupra cresterii tal interioare si a muncii cu tine, incepe transformarea ta reala. Iti vei gasi independenta, iti vei exprima darurile si iti vei urma pasiunea.

Citește și:

3. Iti trezeste divinitatea interioara si te indruma catre scopul tau in viata

Incepand calatoria ta interioara, vei afla motivele pentru care te simti singura.

De fapt, scopul principal al singuratatii este sa iti semnaleze ca iti intorci spatele tie insati, aspectelor care conteaza cu adevarat pentru tine, scopului tau in viata. Realizez ca te afli pe Pamant cu un scop si ca ai o misiune de indeplinit. Constientizezi si accesezi parti din tine aflate pana atunci latente.

4. Iti schimba sistemele de credinta invechite

Singuratatea te elibereaza de sistemele de credinta invechite si de limitarile din trecut. ADN -ul tau pastreaza amintirea vietilor anterioare ceea ce poate explica anumite frici si temeri pe care le ai acum. Traim insa intr-o perioada in care ne iti poti accesa si exprima pe deplin darurile, fara teama ca ti se va intampla ceva rau. Din fericire, ai puterea de a te elibera de vechiul tau sistemul de credinte, devenind constienta de acestea, recunoscandu-le si eliberandu-le cu totul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.