Setari Cookie-uri

Nu uita niciodata ca dragostea adevarata merita asteptata

Dragostea adevarata este rara. Este un diamant stralucitor intr-o lume plina de pietricele. Adevarata iubire este menita sa fie pretuita. Este menita sa fie savurata si devorata. Nu este ceva ce trebuie fortata. Nu este ceva de care trebuie sa iti fie teama sau frica. Nu este ceva de care sa iti doresti sa fugi. 

Dragostea adevarata va aparea in momentul in care esti gata. Se va intampla cand vei avea incredere deplina in tine. Se va intampla cand te vei iubi fara sa ai pe cineva langa tine. Si nu vei mai fi niciodata la fel.

Pentru ca dragostea adevarata ramane. Nu palpaie. Nu este fragila. Nu te amageste si apoi pleaca. Este puternica. Este pentru totdeauna. Adevarata iubire te va tine treaza nopti intregi. Si nu de tristete, ci de fericire.

Draga femeie, te rog sa intelegi ca dragostea adevarata merita asteptata. Nu te multumi cu ceva temporar, cu ceva mai putin decat meriti. Nu te multumi cu minciuni. Tu meriti mult mai mult.

Tu, dintre toti oamenii, meriti iubire adevarata. O dragoste reala.

Poate ca ai fost ranita in trecut. Poate ca sufletul tau a avut de suferit. Poate ca ai fost dezamagita de oameni in care aveai incredere. Insa nu trebuie sa iti fie teama sa cauti o iubire adevarata. Nu te teme de sentimente. Nu te teme de dragoste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.