Setari Cookie-uri

Adevarata iubire incepe de acolo de unde tu nu mai astepti nimic in schimb

Dragostea adevarata nu este usoara. Dragostea adevarata este un drum lung facut de doua persoane care decid sa isi uneasca sufletele si sa mearga de mana prin viata.

Ar trebui sa intelegem ca adevarata iubire nu este un basm. "Basmul" iubirii nu este real. Este o fantezie. O poveste. Un vis. Un concep de la Hollywood. O versiune comercializata a iubirii.

Nu te astepta sa fie tocmai usor cand te indragostesti de persoana potrivita. Nu va fi o melodie ce va rula pe fundal la primul vostru sarut. Nu se va termina cu "Si au trait fericiti pana la adanci batraneti."

Dragostea adevarata nu este usoara. Dragostea adevarata este un drum lung facut de doua persoane care decid sa isi uneasca sufletele si sa mearga de mana prin viata. Este o batalie la inaltime care testeaza puterea uniunii. Este o furtuna care inunda tot din nou si din nou.

Daca nu este greu, inseamna ca nu este dragoste adevarata. Pentru ca o relatie are nevoie de lucru, de compromis si de timp. Nu conteaza cat de compatibili sunteti. Nu conteaza cat de puternica este legatura cu altii. Va fi o urcare treptata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.