Setari Cookie-uri

Balsamul de par: 1 solutie eficienta pentru 19 probleme frecvente

Nu mai putin de nouasprezece utilizari poate avea balsamul de par, pe langa ingrijirea firelor de par. Iata cat de util este acest produs si de ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa.

Parul deteriorat de vreme, tratamente termice si carente nutritionale poate fi restaurat, temporar, cu ajutorul acestui produs de ingrijire. Balsamul de par nu este doar un amestec de compusi menit sa descurce firele de par, sa confere suplete si volum podoabei capilare. Potrivit publicatiei online womandailytips.com, il poti utiliza cu succes si in alte situatii.

foto interior si prima pagina: puhhha Shutterstock

Nu mai putin de nouasprezece utilizari poate avea balsamul de par, pe langa ingrijirea firelor de par. Sunt femei care dupa cateva folosiri uita acest produs undeva, pe o etajera in baie, lasandu-l sa expire. Altele simt ca balsamul le incarca parul si il evita. Iata insa cat de util este acest produs si de ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa.

Are grija de incaltamintea ta

Acele urme albe lasate de zapada si sare pe incaltaminte in timpul iernii dau un aspect neplacut tinutei tale. Ca sa previi acest neajuns, aplica in prealabil o cantitate mica pe incaltaminte si vei vedea ca liniile albe aparute de la zapada nu vor mai constitui o problema pentru tine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.