Setari Cookie-uri

15 Citate care vor schimba modul in care te porti cu oamenii

Fiecare om este diferit. Fiecare om are propria viata, propriile probleme, propriile aventuri, propriile dezamagiri, propriile idei. Fiecare om traieste diferit. Si, totusi, suntem impreuna in aceasta lume, traim, iubim, uram si ne dezvoltam.

Avem nevoie de astfel de citate in aceste momente.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Fiecare om este diferit. Fiecare om are propria viata, propriile probleme, propriile aventuri, propriile dezamagiri, propriile idei. Fiecare om traieste diferit. Si, totusi, suntem impreuna in aceasta lume, traim, iubim, uram si ne dezvoltam. Este important sa invatam sa convietuim, sa ne ajutam atunci cand trebuie si sa ne respectam.

Am adunat cateva dintre cele mai frumoase citate despre oameni care sper sa va placa si voua. Acestea va vor ajuta sa priviti lumea cu alti ochi si sa va schimbati modul in care va purtati cu oamenii:

1. Exista o poveste in spatele fiecarei persoane. Exista un motiv pentru care este asa cum este. Gandeste-te la asta si invata sa o respecti pentru cine este, nu pentru cine iti doresti tu sa fie.

Citește și:

2. Nu judec oamenii dupa greselile lor, ci dupa dorinta lor de a se corecta.

3. E un lucru atat de obisnuit pentru un om sa nu fie fericit si atat de important faptul ca tot ce e un bine e cumparat cu mii de necazuri, incat o treaba care se face usor devine suspecta.

4. Modul in care ne purtam cu oamenii cu care nu suntem de acord este o carte de vizita a lucrurilor pe care le-am invatat despre dragoste, compasiune si bunatate.

5. Oamenii trebuie cunoscuti pentru a fi iubiti. Dumnezeu trebuie iubit pentru a fi cunoscut.

6. Nu fi lenes si nu judeca alti oameni prea repede. Fii o persoana cu suflet bun. Intreaba-i despre povestile lor. Asculta. Fii umil. Fii deschis. Invata.

7. Oamenii se definesc dupa modul in care pierd.

8. Indiferent de ce se intampla in viata, fii bun cu oamenii. Acesta este cel mai frumos si linistit mod de a iti trai viata.

9. Oamenii adevarati pot suferi orice pierderi si sa isi mentina totusi capacitatea de a iubi si de a rade.

Citește și:

10. Oamenii sunt pasari cu aripile crescute pe dinauntru.

11. Daca ai puterea sa faci un om fericit astazi, fa-o! Lumea are nevoie de asa ceva.

12. Ce frumosi sunt oamenii pe care nu ii cunoastem...

13. Cei mai buni oameni din viata ta sunt cei care te vor iubi in momentele in care nu poti fi iubit. Aminteste-ti asta si returneaza-le favoarea.

14. Intr-o relatie, lucrurile marunte sunt cele conteaza cel mai mult. Astazi incearca sa fii 100% prezent in viata oamenilor pe care ii iubesti.

15. Nu-l poti invata nimic pe omul matur, insa il poti ajuta sa gaseasca raspunsul in el insusi.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.