Kudika
17 Decembrie 2017

Persoanele sensibile nu fac fata cu usurinta unor situatii mai dificile si, de cele mai multe ori, ajung sa verse lacrimi de suparare pentru vorbele care le sunt adresate.

Relatia cu o persoana sensibila este destul de dificila si trebuie sa fii atenta cum vorbesti cu ea, caci altfel exista riscul sa-i ranesti sentimentele. Daca te intrebi ce sa nu-i spui unei persoane sensibile, afla ca unele cuvinte, desi par inofensive, pot provoca destul de mult rau interlocutorului, scrie bustle.com.

5 Lectii de viata de la Buddha pentru a fi mai fericita in acest an

foto interior si prima pagina: Dima Aslanian, Shutterstock

Persoanele sensibile nu fac fata cu usurinta unor situatii mai dificile si, de cele mai multe ori, ajung sa verse lacrimi de suparare pentru vorbele care le sunt adresate. Ce sa nu-i spui unei persoane sensibile? Este bine sa eviti acele fraze sau cuvinte care o pot face sa creada ca urmeaza sa-i dai o veste proasta.

Ce sa nu ii spui unei persoane sensibile:

1. “Trebuie sa vorbim”

De obicei, unele persoane spun “trebuie sa vorbim” atunci cand nu au vesti foarte bune. Daca ai ceva important sa-i comunici unei persoane sensibile, incearca sa ii atragi atentia altfel, adica sa ii spui ca ai vrea sa va intalniti sau ca ai vrea sa-i pui o intrebare.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

7 Lectii de viata puternice invatate din Alchimistul
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta