Setari Cookie-uri

Ce sa nu-i spui unei persoane sensibile. Poti sa-i ranesti sentimentele!

Persoanele sensibile nu fac fata cu usurinta unor situatii mai dificile si, de cele mai multe ori, ajung sa verse lacrimi de suparare pentru vorbele care le sunt adresate.

Relatia cu o persoana sensibila este destul de dificila si trebuie sa fii atenta cum vorbesti cu ea, caci altfel exista riscul sa-i ranesti sentimentele. Daca te intrebi ce sa nu-i spui unei persoane sensibile, afla ca unele cuvinte, desi par inofensive, pot provoca destul de mult rau interlocutorului, scrie bustle.com.

foto interior si prima pagina: Dima Aslanian, Shutterstock

Persoanele sensibile nu fac fata cu usurinta unor situatii mai dificile si, de cele mai multe ori, ajung sa verse lacrimi de suparare pentru vorbele care le sunt adresate. Ce sa nu-i spui unei persoane sensibile? Este bine sa eviti acele fraze sau cuvinte care o pot face sa creada ca urmeaza sa-i dai o veste proasta.

Ce sa nu ii spui unei persoane sensibile:

1. “Trebuie sa vorbim”

De obicei, unele persoane spun “trebuie sa vorbim” atunci cand nu au vesti foarte bune. Daca ai ceva important sa-i comunici unei persoane sensibile, incearca sa ii atragi atentia altfel, adica sa ii spui ca ai vrea sa va intalniti sau ca ai vrea sa-i pui o intrebare.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.