Setari Cookie-uri

Ai nevoie de timp doar pentru tine. Cum ii spui lui

Dupa ce trece perioada de inceput a unei relatii, cand stati non-stop impreuna, iti aduci aminte ca ai nevoie de un timp doar pentru tine. Cum procedezi?

Cand esti indragostita, iti place sa iti petreci timpul cu partenerul tau. Mai ales la inceput, esti tentata sa acorzi prioritate relatiei si iubitului in detrimentul altor activitati. Drept rezultat, te indepartezi de ceea ce iti facea placere sa faci doar pentru tine – mers la sala, gatit, iesiri cu prietenii. Dar, la un moment dat – iar acest moment depinde de la o persoana la alta – vei vrea sa iti reiei obiceiurile care iti faceau atata placere si sa ai si putin timp doar pentru tine, scrie Mindbodygreen.com.

foto interior si prima pagina: AlessandroBiascioli, Shutterstock

Uneori, poate fi greu. Fie pentru ca il iubesti atat de mult incat renunti la timpul tau ca sa stai cu el, fie pentru ca te temi ca, daca ii vei spune ca ai nevoie de niste timp doar pentru tine, partenerul tau va fi ranit sau va crede ca vrei sa il indepartezi din viata ta.

Citește și:

Nu te teme sa vorbesti despre ceea ce vrei! Iata trei metode prin care ii poti spune ca ai nevoie de cateva momente din zi in care sa te ocupi numai de tine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.