Setari Cookie-uri

Dovezi de iubire pentru barbati: cum sa ii arati ca il iubesti fara sa il sufoci

Multe persoane merg pe principiul, gresit de altfel, ca partenerul de cuplu ar trebui sa stie, sa ghiceasca, gandurile, nevoile sau dorintele jumatatii.

Spre deosebire de femei, barbatii nu sunt atat de vocali in exprimarea sentimentelor si nici nu au nevoie sa fie mereu coplesiti de dovezi de afectiune, mai ales cand sunt in public. Cum sa ii arati ca il iubesti fara sa il sufoci? Am intrebat un specialist ce dovezi de iubire pentru barbati sunt cele mai apreciate si ce gesturi intaresc relatia de cuplu!

foto interior si prima pagina: altafulla, Shutterstock

Dovezi de iubire pentru barbati: tine cont de lucrurile care ii plac iubitului tau

Multe persoane merg pe principiul, gresit de altfel, ca partenerul de cuplu ar trebui sa stie, sa ghiceasca, gandurile, nevoile sau dorintele jumatatii. Nu este calea cea mai buna, caci poate duce la eforturi inutile si la dezamagiri repetate. Perioada de constructie a unei relatii trebuie sa cuprinda si discutii despre interese, placeri, hobby-uri, iar acestea sa fie, ulterior, satisfacute. Atat cuvintele, cat si gesturile au importanta lor, pentru ca ele ii demonstreaza partenerului cat il apreciem.

Citește și:

Nu trebuie sa ii spui toata ziua cat il iubesti, ci sa aveti fiecare timp pentru sine

Cheia demonstrarii sentimentelor sta in echilibrul intre atentia si timpul dedicat celuilalt si timpul si atentia dedicat propriei persoane. Cu alte cuvinte, respectarea acelui timp si spatiu necesare fiecarei persoane pentru sine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.