Setari Cookie-uri

Este timpul sa ai grija de inima ta in 2018

Este timpul sa iti iei ramas bun de la ura de sine si de la nemultumire. Permite-ti sa renunti la greselile si esecurile din trecut. Si ce daca ai esuat? Si ce daca ai renuntat? Esti o fiinta umana. Nu esti un robot.

Este timpul sa ai grija de inima ta... indiferent de anul in care suntem. Si chiar daca nu ai pe cineva care sa te ia in brate inainte de culcare, nu inseamna ca nu trebuie sa acorzi o atentie speciala inimii tale. Nu folosi acest lucru ca o scuza pentru a fi nefericita. Daca nu ai un partener de cuplu nu inseamna ca nu poti fi fericita. Nu inseamna ca esti incompleta. Nu inseamna ca esti goala pe interior. Tine minte aceste cuvinte.

foto interior si prima pagina: Vladimir Sazonov, Shutterstock

Invata sa te reindragostesti de tine. De frumusetea ta, de spiritul tau jucaus, de defectele tale, de inima ta.

Este timpul sa iti iei ramas bun de la ura de sine si de la nemultumire. Permite-ti sa renunti la greselile si esecurile din trecut. Si ce daca ai esuat? Si ce daca ai renuntat? Esti o fiinta umana. Nu esti un robot.

Toata lumea renunta. Toata lumea esueaza. Toata lumea spune lucruri pe care mai apoi le regreta. Toata lumea face alegeri pe care mai apoi le va considera greseli. Dar nu poti sa iti concentrezi atentia doar asupra lucrurilor pe care le poti schimba. Nu poti permite acestor alegeri sa iti defineasca viitorul si chiar acest moment.

Citește și:

Fa-ti timp pentru tine. Fa-ti timp pentru a respira. Fa-ti timp pentru a analiza tot ce se intampla in sufletul tau. Gandeste-te la ce ai pierdut si la tot ce ai castigat. Lasa-te inspirata de toate lucrurile bune, de punctele forte, de frumusetea inimii tale. Inspira-te de toate lucrurile pe care sufletul tau le adora. Inspira-te de fericirea marunta. Apoi renunta la toata ura pe care o simti si mergi mai departe.

Iarta-te pentru toate greselile facute. Pentru toate relatiile esuate. Iarta-te complet. Cu intreaga ta fiinta.

Nu pierde timpul cu trecutul. Nu rata momente frumoase plangand pentru lucruri care s-au intamplat si pe care nu le mai poti repara.

Si ce daca te-a parasit? Si ce daca s-a despartit de tine? Si ce daca ai facut o greseala oferindu-i o a doua sansa? Si de daca ai fost concediata? Si ce daca ai ales o cariera gresita? Si ce daca ai iubit pe cineva care nu te-ai iubit?

Citește și:

Asa este viata. Si viata va fi intotdeauna plina de momente imperfecte si de oameni imperfecti. Nu lasa ca aceste imperfectiuni sa te ruineze. Nu te concentra doar asupra lucrurilor intamplate.

Nu esti singura. Trebuie doar sa iti asculti inima. Trebuie sa te opresti putin din fuga ta si sa iti accepti sentimentele. Trebuie sa nu mai pui raul in fata, sa nu te mai gandesti ca nu iti vei atinge niciodata visurile si obiectivele. Trebuie sa renunti la a mai spune ca nu vei gasi niciodata sufletul tau pereche.

Fii amabila cu ceilalti insa, inainte de toate, fii buna cu tine insati. Ia o pauza atunci cand ai nevoie. Renunta atunci cand ai incercat tot ce se putea si simti ca nu mai poti. Indragosteste-te atunci cand inima iti spune asta.

Da, ai o singura inima. A venit timpul sa ai grija de inima ta, sa o tratezi cu respect. Este timpul sa iti pui inima pe primul loc. Este timpul sa te iubesti mai intai pe tine. Si da, este timpul sa iti accepti toate greselile facute. Pentru ca din ele inveti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.