Setari Cookie-uri

Patru mituri despre iubire pe care trebuie sa le uiti

Iata cele patru mituri de relatii in care trebuie sa incetezi sa crezi pentru a-ti putea deschide inima la iubirea adevarata.

Cand vine vorba de gasirea unei iubirii adevarate, oamenii se reporteaza adesea la propriile experiente sau la povestirile de dragoste pe care le-au vazut in filme, televizor sau le-au citit in carti. Relatiile din viata reala sunt insa mult diferite!

Iata cele patru mituri de relatii in care trebuie sa incetezi sa crezi pentru a-ti putea deschide inima la iubirea adevarata.

foto interior si prima pagina: GlebSStock Shutterstock

1. Dumnezeu a creat doar un suflet pereche pentru tine.

Credinta ca Dumnezeu a creat doar un suflet pereche pentru tine face dificil sa-ti gasesti iubirea adevarata. Cu cat pui mai multa energie in aceasta credinta, cu atat renunti la o multime de oportunitati de a intalni oameni noi. Nu iti permiti sa experimentezi si sa inveti. Ideea este sa devii cea mai buna versiune a ta astfel incat sa poti atrage cel mai bun partener posibil.

Citește și:

2. Tu si iubitul tau nu va veti certa

Conflictele sunt frictiuni care slefuiesc o relatie. Evitarea lor nu te ajuta sa dezvolti relatia. Faptul ca tu si iubitul tau sunteti inca atrasi unul de cealalt dupa o neintelegere este o dovada ca sentimentele voastre sunt autentice. Numai atunci cand reusiti sa rezolvati conflictele din relatia voastra, o intariti. In acest fel, atat tu, cat si partenerul tau cresteti impreuna. Discutiile in contradictoriu pot intari relatia. Trebuie doar sa inveti sa gestionezi furia pentru a nu distruge relatia sau cealalta persoana.

3. Partenerul tau nu se va uita niciodata la altcineva decat la tine

Partenerul tau este o fiinta umana care este construit sa aprecieze frumusetea si poate fi chiar atras sexual de alte femei. Este o reactie normala prin care trec toti barbatii. Atata timp cat el nu da curs acestor porniri, relatia voastra este sigura. Daca ei au inca ochii pentru tine, in ciuda distragerilor din jur, arata cat t iubesc si te adora.

Citește și:

4. Partenerul tau iti va implini toate dorintele.

Relatia ta este una reala si nu una de basm in care partenerul tau iti poate implini toate dorintele. Ai de-a face cu o fiinta umana care nu este perfecta si ale carei capacitati sunt limitate. Este esential ca cei doi sa va ajustati asteptarile si sa faceti ca relatia voastra sa functioneze.Compromisurile pot fi necesare pentru asta.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.